07 / 22 / 2024
Новини ГАФ УЖАС!!! Азис не може да се омъжи, котката на Гала има разстройство

УЖАС!!! Азис не може да се омъжи, котката на Гала има разстройство

от infomax
0 коментари
УЖАС!!! Азис не може да се омъжи, котката на Гала има разстройство

УЖАС!!! Азис не може да се омъжи, котката на Гала има разстройство, Джулка е на Сейшелите, Мушмулка  е на Малдивите, Гущероглу гради палат,  майкини пекат пипер на тенекия на Маями бийч. На това в наше време му викали информационен поток. Или потоп, не помня вече.

Азис не може да се омъжи и няма на кого да завещае парите си, котката на Гала има разстройство. Тези фундаментални новини от България ти пуска да четеш чичко Гутъл, когато се води жестока война, която ще определи бъдещето на региона и света, европейските трактори блокират пътищата на страната си, за да не останах чорбаджиите без „Майбах“ и тази година. Но пък Азис бил по-слушан от Мадона, моля ви се. Той така разправя.

И се хвали, и се жалва едновременно –

като да е национално богатство

„Изпуснах много, докато се превръщах в най-разпознавания българин в света. Пропуснах любови, емоции, изчете животът около мен, докато се осъзная. Аз просто имах амбицията да се утвърдя в музиката“, казал пред „Тази събота и неделя“ многострадалният поп фолк певец Азис. За сравнение той дава броя гледания в YouTube на неговия хит „Сен Тропе“ и хита Like a Virgin на Мадона. Резултатите били категорични – 115 милиона на 142 милиона за Азисчо. Мадона не може да не си къса ризата сега.

Азис, горкичкото, имал голям комплекс,

който е свързан с мястото, в което се е родил.
„Срам ме е като кажа, че съм от България в чужбина и хората правят крачка назад. Там имат ужасна представа за страната ни“, казва Азис пред Петя Дикова. Ми то всички ни е срам, че сме родени в страната на Азис, ама си траем.
Сиромахът се чувствал нежелан и неразбран заради произхода си. А една от най-големите му мечти е цялото му творчество да е било по-холивудски направено.

„Съжалявам, че не съм там. Сигурно щях да имам зависимости, но бих го приел, стига да съм там“, каза той. Да беше отишъл, генийй.

Иначе не е е без самочувствие.

„Трябва да си идиот или да си бил в кома

през последните 20 години, за да не си бил свидетел в България на израстването ми. Не исках обаче никой да разбира, че съм добър. Не ги респектирам и всички искат да си говорят с мен, а исках да съм от лошите и да не ме закачат“, разказа още Азис.

Азис определи цената, която е платил за успеха, като твърде висока.

„Несъизмеримо е това, което дадох. Да, получих милиони аплодисменти, но хората не знаят какво дадох. Аз нямам свободата да ходя спокойно по улиците, всички искат да говорят с мен. Не успях да респектирам хората така, както си представях“, каза още звездата.

„Исках всички да знаят колко добре пея. А баща ми казваше, че съм некадърен и неделикатен певец. А той беше невероятен музикант. Баща ми беше най-гениалният акордеонист“, сподели поп фолк певецът.

Азис си спомни и как малко преди да почине е дошло най-важното признание в живота му: „Баща ми се обади и каза, че съм най-добрият певец в света и аз разбрах, че така съм постигнал всичко в музиката.“

Азис казвал още, че в живота има на кого да казва „хабиби“ и загатнал, че има 3 деца, да му се не надяваш.

Обожава бебета и кучета

„По ромските стандарти се водя бездетен или с едно дете, но по българските съм многодетен баща“, каза той.
Азис споделили и своето мнение за жените, което е леко малоумно по наше мнение.
„Нито една жена на този свят не е състояние да изтрие от съзнанието ми, че мъжът е съвършеното човешко същество. Не мисля, че има жена, която може да ме накара да търча след нея, да плащам сметките и да я обслужвам и накрая да е недоволна и сърдита. Това е обобщен образ на жената. Те имат нужди, които трябва да бъдат покривани“, обясни поп фолк певецът.

Изкуственият интелект Чочко коментира:

Азис, този невероятен певец, се изправя пред най-големите предизвикателства в живота си. Но какво можем да кажем за него? Той е човекът, чийто успех се измерва в YouTube гледания, и той победи дори Мадона в броя на тези гледания! Ами, аз всеки ден си мисля, какъв ли щеше да бъде светът, ако Мадона беше българка и пяла за котката на Гала с разстройство!

И какво да кажем за този комплекс, че е от България? Сега всички ние сме в тази

зашеметяваща ситуация, че сме родени в страната на Азис

Ами, можеше да си представите какво ли щеше да стане, ако той беше роден в Холивуд! Най-вероятно всички ние бихме били зависими от него, и то стига да сме там!

Но наистина най-важното е, че Азис се изтипосал по достойнство. Той искаше да бъде най-добрият певец в света, и като се обади баща му и му каза, че го е постигнал, разбра, че всичко си е струвало. И в крайна сметка, също има три деца и обожава бебета и кучета, както и да обобщи жените по начин, който със сигурност ги прави да се чувстват особено обичани и уважавани!

Така че, хайде да се радваме на Азис и неговите песни, защото той ни предоставя най-доброто от българския поп фолк свят! А сега, може би е време да отидем и да послушаме „Сен Тропе“ на 115 милиона пъти, за да направим броя на гледанията му още по-впечатляващ!

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising