10 / 3 / 2023
Новини България Теодор Михайлов извади скандално видео от София с дете на 10 години

Теодор Михайлов извади скандално видео от София с дете на 10 години

Момчето реди плочки и ги чука с чук, заплашват политика с лопата

от infomax
0 коментари
Теодор Михайлов извади скандално видео от София с дете на 10 години

Дете, което е на възраст около 10 години, носи и реди плочки на тротоар на централен булевард в София, блъска с чук. Това се случва на вчерашната жега от 40 градуса.  Видеото е разпространено от Теодор Михайлов, който попада на ситуацията и е шокиран . Той отива да търси обяснение от възрастен работник, който му отговаря че „детето учи занаят“.

„Вчера към 15 часа приятел, който е минал малко по-рано, ми прати видео, на което се вижда малко дете как носи плочки и ги чука с чук.  Малко след това дойдох дотук, защото не можех да повярвам, че това се случва. Мислех, че е било за малко… Самото дете продължаваше да реди, да носи плочки. Останалите работници не бяха много любезни. Казаха ми, че имат лопати и могат да хвърлят павета и ми казаха, да си ходя, защото не съм репортер“, обясни Теодор Михайлов в сутрешния блок на bTV.

„От реакциите в интернет разбрах, че от седмици има деца, които на централния столичен булевард „Цар Борис III” по цял ден мъкнат и слагат плочки, което е скандално и се вижда от хиляди, но няма реакция от никого“, добави оше той.

Теодор Михайлов не е подал официален сигнал, но се надява институциите да се самосезират, след като случаят вече е станал публичен.

„Трябва да правим разлика между експлоатация на детския труд и тогава, когато едно дете помага вкъщи. Ако то помагаше на баща си вкъщи и там да редят павета, няма проблем, но когато това става на обществено място при 40 градуса – това е недопустимо“, подчерта Георги Богданов от национална мрежа за децата.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.3 / 5. Брой гласове: 7

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност