07 / 13 / 2024
Новини Dolce vita Мат Деймън се завръща в ролята на Джейсън Борн

Мат Деймън се завръща в ролята на Джейсън Борн

0 коментари
Мат Деймън се завръща в ролята на Джейсън Борн

Мина доста време, откакто Мат Деймън влезе в ролята на Джейсън Борн, но сега той ще се завърне. Пол Грийнграс също води преговори за режисурата на новия филм. Грийнграс е режисьор на три от петте вече заснети филма.

Последният път, когато видяхме Мат Деймън като Джейсън Борн, беше във филма от 2016 г., който носи същото име като любимия на всички наемен убиец. Пол Грийнграс е режисьор и на този филм, като е режисьор и на „Превъзходството на Борн“ и „Ултиматумът на Борн“.

В последното влизане на Мат Деймън беше показано как Джейсън Борн най-накрая е излекуван от амнезията си, като живее като уличен боец в Гърция. Той обаче научава за влизането си в програмата „Тредстоун“ и за участието на баща си в нея. След това Борн тръгва на поход, за да разобличи отново Тредстоун, като открива, че се подготвя още по-лоша програма, която надминава програмата Блекбриър, използвана върху него.

В момента Мат Деймън има три филма в програмата си, така че може да има достатъчно време да се завърне в ролята на Джейсън Борн. Следващата му главна роля е в „Опенхаймер“, като той се присъединява към обширен актьорски състав, който включва Килиан Мърфи, Робърт Дауни Джуниър, Емили Блънт, Флорънс Пю, Гари Олдман, Рами Малек и др. в новия епос на Кристофър Нолан. Ние обаче нямаме търпение да видим завръщането на Деймън в ролята на най-добрия убиец в света. /БГНЕС

Лос Анджелис / САЩ

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising