07 / 14 / 2024
Новини Dolce vita Късите поли на Натали Трифонова в Гърция тревожат будната общественост

Късите поли на Натали Трифонова в Гърция тревожат будната общественост

от infomax
0 коментари
Късите поли на Натали Трифонова в Гърция тревожат будната общественост

Късите поли на Натали Трифонова в Гърция тревожат будната общественостСиноптичката на bTV Натали Трифонова , която в момента е на почивка в съседна Гърция, като преди това мина и през Италия, все така привлича погледите с много късите си рокли и полички, с които се явява и в ефир, докато съобщава прогнозата за времето, което разсртрои някои колеги. Да де, ама тя сега е на почивка и не се явява в ефир, а в профила си във Фейсбук и други такива.

Тези пазители на морала се вайкат, че „за да покаже, че не се вълнува особено от тези, които я хейтят заради начина, по който се облича, не само, че залага отново на същото облекло, но дори го прави и още по-късо… ако изобщо има повече накъде да се скъси“. Разстрохме се.

На скорошна снимка от почивката й Натали позирала, облечена в минижуп, който едва покривла задните й части. „Коментарите за вида й оставяме на вас. И ако за летните плажни алеи това изглежда нормално, то за ефир изобщо не е“, жалват се те. Ама нали си е в Гърция, момичето, какъв ефир, какви коментари,  какви пет лева?

„Месечно в СЕМ постъпват около 30 сигнала за неуместния външен вид, с който Натали Трифонова представя прогнозата за времето рано сутрин и в обедната информационна емисия“,  тревожат се от Hotnews.bg.

И са ужасени, чe май хич не й пука какви са коментарите по неxн адрес в социалните мрежи, нито, че СЕМ е заливан в последно време със сигнали заради непристойното й облекло в ефир=

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.1 / 5. Брой гласове: 26

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising