07 / 22 / 2024
Новини България Илиян Василев: Правителството ще бъде подложено на синхронизирани атаки, зърнопроизводителите са на БСП, Възраждане и Радев

Илиян Василев: Правителството ще бъде подложено на синхронизирани атаки, зърнопроизводителите са на БСП, Възраждане и Радев

от infomax
0 коментари
Илиян Василев

Илиян Василев, дипломат. Фейсбук

Правителството на Денков ще бъде подложено на синхронизирани атаки, от зърнопроизводителите, чийто политически представители са БСП, Възраждане и Радев. Не случайно всеки протест срещу добива на газ в Североизточна България се спонсорира от същите тези зърнопроизводители, които развавят заплахата, че отива житницата на страната.

За сведение за един сондаж при проучване се изискват няколко декара, което е временно заета зона, която дори може да не отрази на реколтата. За добив пъск 40 квадратни метра. От години се знае, че този бизнес има намесени руски или на бг бизнесмени свързани с Русия пари. За това и те се включиха активно в кампанията против Украйна, в частност украинското зърно.
Още по-странно е, че решението се взема в Народното събрание, но не протестират пред него, а хулят правителството, което ще изпълни решение на НС, просто защото за правителството друг вариант няма.
Същото е и с атаките срещу закриването на въгледобива – решението се взема от НС, протестите пред МС.
В случая има и предизборен елемент – кой е загрижен за регионите. Денков правилно казва, че тези решения са стратегически и трябва да се вземат от Народното събрание.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising