07 / 14 / 2024
Новини България Енчев се разплака в ефир, помоли Румънеца за прошка

Енчев се разплака в ефир, помоли Румънеца за прошка

"Не искам да говоря за тези неща, защото това беше нелепо, откровена тъпотия и нещо, от което винаги ме е било и ще ме бъде срам", призна Енчев.

0 коментари
Енчев се разплака в ефир, помоли Румънеца за прошка

Помните ли Румънеца и Енчев? Емблематичният дует от близкото минало, който забавляваше тийнейджърите с щури хитове. Е, от тогава досега много вода е изтекло, както се казва, а отношенията помежду им даже не можеха да се нарекат приятелски доскоро.

След като двамата се разделиха професионално, го направиха и изобщо, защото спряха да си говорят, да се виждат, дори да се интересуват един от друг. И това цели пет години, както става ясно от самите тях в скорошно интервю по bTV.

Пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова Румънеца и Енчев направиха нещо, което дълго ще се помни от феновете им. Двамата буквално се помириха в ефир, след което обявиха, че отново се събират на музикалната сцена. Но пред камерите миналото ги застигна и го удариха на чувства, съвсем спонтанно. Нещо повече – Енчев дори се разплака и не скри сълзите си като помоли Румънеца да му прости. Стана ясно, че тъкмо той е бил причината за жестокото смразяване между двамата и то е било свързано с пари.

„Не искам да говоря за тези неща, защото това беше нелепо, откровена тъпотия и нещо, от което винаги ме е било и ще ме бъде срам“, призна Енчев. Двамата споделиха, че най-много ги е яд, че децата им не се познават заради дрязгите на родителите им. Нещо, което се зарекоха, че няма да допускат повече. Дано!, пише show.blitz.bg

Двамата така и не дадоха отговор за какво точно са се скарали. Енчев дори се сопна на водещите Деси и Сашо, че са твърде агресивни с въпросите си. „Има битовизми, които няма да изкопчиш“, заяви Енчев на Сашо Кадиев. В отговор пък водещият го нарече „тъпанар“, но явно двата се познават достатъчно добре, за да не се разрасне дрязгата в ефира. Сглобената картинка от думите на Румъница и Енчев е следната: След 20 години съвместна работа, дуетът се почувствал изчерпан.

„Музиката ни накрая стана тъпа“, заяви Енчев. Именно той предизвикал разрива, защото се почувствал обиден. Енчев добави, че не иска да каже защо точно, тъй като поводът бил глупав и го е срам от това. Румънеца добави, че в разрива между двамата са намесени пари.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising