07 / 22 / 2024
Новини Хороскопи Астрологичен съвет за 7 септември 2023

Астрологичен съвет за 7 септември 2023

0 коментари
астрологичен съвет

Астрологичен съвет за всички зодии: В момента Вселената иска да знаете, че невъзможното е възможно. И затова не трябва да се тревожите, просто яхнете вълната от чувства, тя няма да ви подведе. По-добре е да прекарате деня активно.

Виктор Димчев: Държавата съзнателно разрушава черноморския ни туризъм

Астрологичен съвет за 7 септември 2023 7 съвета как да избягате от скуката с приятелите

Астрологичен съвет за 7 септември 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет

Овен: Днес е особено благоприятно да се занимавате с духовни практики, да изучавате законите на Вселената – можете да получите напълно неочаквани прозрения и заключения. Молитви, медитации, учене – всичко днес ще ви донесе особена полза.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет

Телец: Какво се случва, ако гледате на целия си живот като на празник? Какво се случва, ако приемете и доброто, и лошото с благодарност? Какво се случва, ако се научите искрено да казвате „благодаря“ и „съжалявам“? Тогава в живота ви ще има повече радост и по-малко трудности.

Астрологичен съвет за 7 септември 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 7 септември 2023

Близнаци: Днес трябва да работите с ветровете на промяната. Преразгледайте остарялата си система от вярвания, изоставете старите навици и забравете болката от миналото. Това ще бъде най-голямата ви метаморфоза. Продължете да работите с Вселената, дори трансформацията да е неудобна в началото.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 7 септември 2023

Рак: Обърнете внимание на душевното си състояние. Не е ли време да си починете? И най-добре е да не правите това у дома, а да отидете сред природата, например. Колективният труд също няма да бъде съвсем продуктивен. Добър ден за йога, медитация.

Астрологичен съвет за 7 септември 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 7 септември 2023

Лъв: Освободете лидера в себе си, който ще води не само вас, но и хората около вас. Днес вие сте Наполеон, чиято гръд копнее за медали и ордени. Но не забравяйте, че великият командир спечели славата си с труд, знания и професионализъм.

Астрологичен съвет за 7 септември 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 7 септември 2023

Дева: Сега не е моментът да съдите себе си. Сега трябва да проявите любопитство – какво ще работи и какво не. Промяната на фокуса ще ви помогне да намерите нов курс на действие.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 7 септември 2023

Везни: Спрете да очаквате повече от хората, отколкото те могат да ви дадат. Никой не е длъжен да поставя вашите интереси пред своите. Време е да признаем горчивата истина на живота: всеки опитва преди всичко за себе си. Спрете да се оплаквате от съдбата и започнете да действате.

Астрологичен съвет за 7 септември 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 7 септември 2023

Скорпион: Звездите предвещават за внезапни промени на любовния и романтичния фронт. Така че, кажете „да“ на неизвестното. Кажете „да“ на този емоционален вихър от чувства, който чака пред вратата ви от известно време. Не всичко трябва да трае вечно и това е добре. Потопете се в басейна на чувствата, и каквото стане.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 7 септември 2023

Стрелец: Сякаш всичко, като по чудо, си дойде на мястото. Това е един от онези дни, в които всичко замислено се реализира, като с магия. Съсредоточете се върху намерението си и наблюдавайте действието на закона на привличането.

Астрологичен съвет за 7 септември 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 7 септември 2023

Козирог: Това, че животът на земята е синоним на изпитания и премеждия, не е нищо ново за вас. Но ако събудите духовното си зрение и погледнете отвъд хаоса, ще откриете, че в дъното на всичко има ред. Това е вашият шанс да прозрете истината, да разберете по-висшата цел зад всичко, което се случва в живота ви.

Астрологичен съвет за 7 септември 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 7 септември 2023

Водолей: Вие привличате повече благословии към себе си от всякога. Продължавайте в същия дух – останете в хармония със себе си и останете верни на своя път. Освен това, не се страхувайте да играете лошото ченге, когато имате нужда.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 7 септември 2023

Риби: Осъзнаването на вашата цел ще ви помогне да излезете от състоянието на заблуда. Не позволявайте на депресивните мисли да завладеят емоциите ви. Бъдете нащрек, ако има желание да бъдете невидими. Това също са сигнали, че сте загубили вяра в себе си.

Дневен хороскоп за 7 септември 2023

Любовен хороскоп за 7 септември 2023

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising