07 / 22 / 2024
Новини България Астрологичен съвет за 24 август 2023

Астрологичен съвет за 24 август 2023

0 коментари
астрологичен съвет

Астрологичен съвет за всички зодии:  Вие познавате вкуса на успеха и разбирате, че тези неща не се случват за една нощ. Вярвайте, че сте на прав път. Всъщност изглежда, че начертавате свой собствен маршрут до вашата дестинация.

Седмичната прогноза за времето: Ще пече слънце, ще вали и трещи

Астрологичен съвет за 24 август 2023 Сезона в зодия Дева 2023 блести с нови идеи и възможности: какво очаква всяка зодия

Астрологичен съвет за 24 август 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет

Овен: Покажете на другите доброта и състрадание и те ще ви върнат същото. Вашата топлота ще обърне и най-трудните ситуации във ваша полза. Никоя сила на света не може да ви попречи да получите това, което заслужавате, когато вървите през живота с вяра и усмивка в сърцето си.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет

Телец: Имате реална представа за ситуацията. Вие осъзнавате, че всичко се случва за най-доброто и Вселената не случайно ви е спасила от това, което не е било за вас. Научете се да се водите от миналото си и да отворите очите си за настоящето. Всичко се случва, както трябва.

Астрологичен съвет за 24 август 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 24 август 2023

Близнаци: Когато става въпрос за професионалния ви живот, вие се опитвате да анализирате неудовлетвореността си и да разберете откъде идва. Най-вероятно сте били толкова фокусирани върху кариерата си, че сте заглушили гласа на душата си. Не вземайте импулсивни решения и не правете радикални промени в живота си.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 24 август 2023

Рак: Защо се съмнявате в себе си, Раци? Вие сте преминали през толкова много и заслужавате най-високите похвали и награди. Получихте това, което получихте именно благодарение на вашия талант и блестящи способности. Преди да продължите да правите големи стъпки в живота, помислете как да оценявате себе си.

Астрологичен съвет за 24 август 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 24 август 2023

Лъв: Истината е, че никой не е идеален. Ние всички правим грешки. Въпросът не е как да постъпим правилно, а колко е важно да проявим състрадание в сърцата си, да преодолеем дискомфорта и да разгърнем светлина в душата си.

Астрологичен съвет за 24 август 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 24 август 2023

Дева: Вашето пътуване към новото аз едва започва. Преди сте отхвърляли някои свои страни и черти, но сега най-накрая можете да ги приемете и дори да се влюбите. Пред вас са нови цели, както лични, така и професионални. Предстои ви дълъг път.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 24 август 2023

Везни: Какво ви носи радост, Везни? Какво задоволява любопитството ви? Какво ви дава повод да скочите от леглото с пружинираща походка и песен в сърцето? Може би вече имате отговорите на тези магически въпроси. Насочете цялата си енергия в правилната посока. Правете изкуство, композирайте музика, пишете поезия.

Астрологичен съвет за 24 август 2023 зодия СКОРПИОН    

Астрологичен съвет за 24 август 2023

Скорпион: Не всички хора се поддават на вашата сила. Любовта, добротата и нежността са много по-важни, Скорпиони. Можете да бъдете нежни и твърди едновременно. Имате интуитивно разбиране кога някой ви лъже или не довършва нещо.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 24 август 2023

Стрелец: Вселената иска да сте щастливи, Стрелци! Вселената иска да сте опиянени от любов и радост. И така, време е за това. Освободете се от всяко съпротивление, вътрешно и външно, когато започнете да следвате правилния път.

Астрологичен съвет за 24 август 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 24 август 2023

Козирог: Не забравяйте, че това, което търсите, търси и вас, Козирози. Няма значение дали е нова връзка, бизнес партньор или място, което можете да наречете дом. Така че, отървете се от цялата бъркотия, която ви заобикаля, направете място за новото.

Астрологичен съвет за 24 август 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 24 август 2023

Водолей: Това е същността на Вселената: получаваме това, което поискаме, когато сме готови да го получим. И не винаги разбираме, че вече сме готови, само Съдбата има отговор на този въпрос. Вместо да се съмнявате в подкрепата, която действително имате, вървете през живота с отдаденост и вяра.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 24 август 2023

Риби: Ако изпитвате това или онова преживяване, това означава, че наистина имате нужда от него. Ако нещо не съответства на вашите желания, значи все още не сте научили всички уроци. Освободете се от съпротивата и спрете да задавате толкова много въпроси. Вие сте готови да се трансформирате и отново да бъдете себе си.

Дневен хороскоп за 24 август 2023

Любовен хороскоп за 24 август 2023

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising