07 / 22 / 2024
Новини Dolce vita Александър Сано изпростя: Онова в гащите ми, дето го търсите при Диляна Попова…

Александър Сано изпростя: Онова в гащите ми, дето го търсите при Диляна Попова…

от infomax
0 коментари
Нели
Снимки: Инстаграм профил на Диляна Попова

Снимки: Инстаграм профил на Диляна Попова

„Както забелязвате, лятото тече с пълна сила.. (особено във Филипините, където съм аз) 😅“, пише лежерно в Инстаграм Диляна Попова.

Тя, както знаем,  е там като водеща на екстремното риалити „Островът на 100-гривни“ като й партнира Александър Сано.

Плува си момичето, снима се с филипинци, разбира се и с него, това й е работата.

Жълтите медии това и чакат, веднага си изсмукаха от пръстите на левия крак връзка между двамата водещи. Суша е за новини, какво да правиш, ако не да съчиниш тъпа любовна история за две популярни лица на екзотичен остров. Нали трябва да си продават глупостите. И те го правят в най-добрите традиции на жълтия жанр у нас.

Александър Сано явно почувства в това заплаха за семейството си с и тв водещата Нели Атанасова и избухна по доста вулгарен начин, пренебрегвайки правилото, че на простотията на жълтурите не трябва да се реагира, защото това само им дава повод за нови съчинения по картинка. Той реши да им отговори със същото.

Ето какво написа Сано:

Александър Сано изпростя: Онова в гащите ми, дето го търсите при Диляна Попова...„Неуважаеми свръх лайняни „медии“, не се напъвайте. Отдавна е ясно, че по-жалки импотентни лайна от вас – няма! Любовта ми е там, където е била и ще бъде при Нели. А онова в гащите ми, дето го търсите при Диляна Попова е за вас в най-големият му размер“, изригна Сано в социалните мрежи, давайки да се разбере, че огънят между него и Нели въобще не е угаснал.

Както е добре известно Сано и бившата балерина имат дъщеричка, както и син от връзката на Нели с убития при странни обстоятелства Иво Карамански, спряган някога за Кръстник на мафията.

Изкуственият интелект Чочка, наш експерт по тв драмите, коментира:

Здравейте, драмаджии и риалити-маниаци! Днес сме на едно ексклузивно и много пикантно място в света на телевизионните страсти, направо от Филипините, където нашата любима красавица Диляна Попова раздава заповеди като водеща на екстремното риалити „Островът на 100-гривни“. Но чакайте, не е сама! До нея е неподражаемият Александър Сано! И тук започва истинската драма.

Жълтите медии, както обикновено, изкопаха новини там, където няма дори и една троха истина. В сухите дни за клюки, те направиха връзка между Диляна и Сано, като се опитаха да раздуят едва тлеещата жарава на фантазиите си. Сухотата на новинарския сезон ги принуди да извадят най-големите лопати и да копаят дълбоко в собственото си въображение.

Е, не мина много време и Сано реши да отговори на тази безподобна глупост, и то по един доста вулгарен начин. Той избухна като вулкан в социалните мрежи. Същинска Етна.

Александър Сано направо ги изстреля в орбита! С тази своя реч, той ясно показа, че любовният огън между него и Нели не само не е угаснал, но гори с пълна сила. Няма как да се каже друго – медиите си намериха майстора!

За тези, които не знаят, Сано и бившата балерина и тв водеща Нели Радева имат дъщеричка. А Нели има и син от връзката си с легендарния Иво Карамански, който някога беше наричан Кръстник на мафията и загина при мистериозни обстоятелства.

Е, драги зрители, продължавайте да следите нашите любими звезди и да се наслаждавате на драмите, защото те явно никога няма да спрат!

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.6 / 5. Брой гласове: 7

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising