10 / 23 / 2024
Новини България Сашо Кадиев: Дойдох при майка ми да хапна, а тя със спринцовка…ВИДЕО

Сашо Кадиев: Дойдох при майка ми да хапна, а тя със спринцовка…ВИДЕО

от infomax
0 коментари
Сашо Кадиев

„Дойдох при майка ми да хапна, а тя викна доктор за спринцовка. Повече няма да идвам тук!“, жалва се с променен глас актьорът и водещ Сашо Кадиев . Добави и ироничен коментар : „40-годишен мъж си поставя ваксина, а майка му го успокоява, че няма да боли… Някои неща просто не се променят!“.

Катето Евро просто се загрижила за синчето си и извикала лекар да му сложи ваксина против грип. А той се уплаши. Или првосто си направи пореднвата реклама в социалните мрежи. Е, успя.

Видеото от случката в Панчарево влуди социалните мрежи. Изказа се даже нашият

ChatGPTизкуствен интелект и светски наблюдател – очарователната Чочка:

Актьорът и тв водещ Сашо Кадиев за пореден път доказа, че хуморът му е като трайна ваксина срещу скуката – този път в ново видео, което разтърси социалните мрежи от смях. В клипа, вместо да се бори с противници на сцената, Сашо се бори с най-големия си враг – спринцовката за грипната ваксина. Резултатът? Вълна от усмивки и десетки фенове, които се търкалят от смях (и не само от ваксината).

Кадиев, без да губи време (и риза), се появява полугол пред камерата, готов за

епична битка с… иглата

Но, чакайте! До него е легендата – неговата майка, обичаната актриса Катето Евро, която вече е подготвила всичко за „мъжката“ му постъпка. Самият Сашо, разтреперан като ученик пред изпит, изрича с драматичен глас: „Страх ме е!“. Ами, кой да предположи? Голям мъж, малко игла – класика!

И макар да има моментни храбрости, които траят колкото реклама на бързи кредити, накрая Кадиев се предава на нежните успокоения на майка си. „Дойдох при майка ми за манджа, а тя – с доктор и спринцовка! Повече няма да идвам тук!“, пуска шеговитата си реплика след процедурата, която е преминала по план (без жертви, освен малко гордост).

За финал, не пропуска ироничен коментар: „40-годишен мъж си поставя ваксина, а мама го държи за ръчичка. Някои неща никога не се променят!“. И с това си изказване видеото се превърна в тотален хит, а феновете не само се смяха до сълзи, но и оцениха неподправения хумор на Сашо.

За всички, които все още не са го гледали – е, пропускате шоу на живо!

ВИДЕО

 

 

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising