10 / 19 / 2024
Новини Dolce vitaЗвезден прах Мария Бакалова: Доналд Тръмп е един от най-злите хора на нашето време

Мария Бакалова: Доналд Тръмп е един от най-злите хора на нашето време

Българката се слива с образа на чешката скиорка, стюардесата и модел Ивана Тръмп

от infomax
0 коментари
Мария Бакалова

„Един от най-злите хора на нашето време“, така нарече бившия американски президент Доналд Тръмп българската звезда в Холивуд Мария Бакалова. Тя направи това в свое  интервю за авторитетния британския вестник „Гардиън“.

Българката споделя това в разговор за подготовката си за ролята на Ивана Тръмп в новия биографичен филм „Стажантът“.  Той пресъздава живота на Доналд Тръмп през 70-те и 80-те години на XX век и бизнеса, с недвижими имоти, който развива. Свързан с много руски пари, между другото. За това ще стане дума и в новата българска книга

„Путин, Тръмп КГБ“,

която скоро ще излезе на английски.

Когато получава предложението за ролята, Мария Бакалова е в Ню Йорк за други снимки и използва почивния си ден, за да се слее с образа на чехкинята Ивана, омотала Дони в брачна връзка.

Нашенката прекарва вечерта в разглеждане на снимки от 70-те и 80-те години на миналия век, за да пресъздаде стила на първата съпруга на Тръмп, който се отличава с тежък грим и елегантни тоалети.

Ивана Тръмп играе важна роля в неговия живот и бизнес през 80-те и 90-те години. Родена в Чехословакия, тя се премества в САЩ през 70-те години, където работи като

модел и бизнесдама

С Доналд се женят и имат три деца – Доналд-младши, Иванка и Ерик. Бракът им се разпада със скандали, като разводът им се превръща в сензация за медиите.

Един от най-големите скандали около нея е свързан с извънбрачната връзка на Доналд с актрисата Марла Мейпълс, което води до разтрогване на брака им. Ивана не пропуска хубавичко да одере бъдещия президент.

В съдебните документи Ивана обвинява Доналд в „жестоко отношение“ и твърди, че е била

изнасилена

по време на брака.

По-късно тя обяснява, че не е имала предвид изнасилване в буквалния смисъл, но тези обвинения хвърлят сянка върху развода им. Финансовата страна на развода също е основна тема в медиите, тъй като Ивана получава

значителна сума пари,

имоти и издръжка за децата. Битката за имуществото е напрегната и включва известни активи, като апартамента в Тръмп Тауър.

По време на брака си с Доналд, Ивана има важна роля в управлението на бизнеса на Тръмп. Тя отговаря за редица ключови проекти, включително управлението на Plaza Hotel в Ню Йорк, което показва нейната бизнес проницателност. След развода, тя продължава своята кариера като предприемач и автор. Публикува книги за личностно развитие и стартира собствена линия козметични продукти и дрехи.

По време на президентската кампания на Доналд Тръмп, Ивана често се появява в медиите с коментари за него и техните деца. В едно интервю тя се шегува, че като първа съпруга на Доналд,

тя е „истинската Първа дама“,

което предизвиква напрежение с настоящата съпруга на Тръмп – Мелания.

В личния си живот след развода с Доналд, Ивана има още два брака, но и двата завършват с разводи. Въпреки това, тя остава силна и много активна публична фигура. Ивана Тръмп умира при  доста странен  инцидент, падайки по стълбите в дома си в Ню Йорк, като нейната смърт е широко отразена и белязана с нестихващ интерес към нейния принос в бизнеса и връзката й с Доналд Тръмп.

#Ивана Тръмп

#Доналд Тръмп

#Стажантът

#филм

#Мария Бакалова

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising