12 / 9 / 2023
Новини България Кубрат Пулев е готов за сватба, чакаме и Андреа?

Кубрат Пулев е готов за сватба, чакаме и Андреа?

от infomax
0 коментари
Андреа

Боксьорът Кубрат Пулев даде обширно и откровено интервю пред „24 часа“,  в което разкри доста неизвестни факти за себе си, а и  съобщи новината, че ще се жени. Някой ден…  Така върна топката към Андреа, която само чака някоя негова изява, за да се прояви и тя. Сега очакваме нова снимки с някоя турска звезда край Босфора от нея… Или направо да вдигне и тя една хубава сватба. Ше е весело.

Кобрата каза, че  е

открил щастието

и вече иска сватба, но това не му е основното. Кубрат Пулев заявява, че е щастлив, обичан, обичащ и е напъло готов за тази стъпка с половинката си Розали Петрова. От нея  има вече две деца, които дойдоха едно след друго.От думите му става ясно, че половинката му също не напира особено за венчилото,  но  той нямал нищо против да мине под него, за да й достави удоволствие.

„Аз съм мъж, мъжете не си мечтаем толкова за подобни неща, но жените го правят. Знам, че моята би била щастлива и искам да й дам това щастие. Защото тя на мен ми го дава всеки ден. Мина време, разбрах и се уверих, че това е човекът за мен, готов съм“, казва с усмивка Кубрат.

„Хубаво е да се ожениш, си мисля аз. И да,

брат ми все повече мисли в тази посока

и е все по-отворен на тази тема. Винаги съм бил отворен на тази тема и съм бил „за“ сватба, но винаги е имало преди това неща, много по-важни от самия подпис – елементи, които трябва да ги има като уважение, преданост“, споделя боксьора пред „24“ часа“

Той  дори  цитира Петър Дънов, който казва: „Ако двама души се обичат, те са венчани вече и на оня свят, вече са ги оженили“. „Но въпреки всичко чисто като пример за децата, за обществото, за сплотяване, за закрепяване, ако щете дори само заради жена си е хубаво да има брак“, добавя Пулев.

На въпроса „Някога съжалявал ли си, че си се разделил с някого в живота си – приятел, любима?“,  Кубрат е категоричен: „Не, не. За много малко неща съжалявам, но винаги казвам, че нещата могат да се пресмятат и да се калкулират и тази калкулация показва какво ще бъде близкото бъдеще, далечното не го знаем, но крайната дума е на Господ. Аз обаче винаги ще съм благодарен и на природата, и на всички около мен – семейството, братята, сестрите ми, всичките ми близки. Как да не съм благодарен – аз си пожелавам нещо, намислям си го и то се случва!“, казва още той.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 18

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност