12 / 9 / 2023
Новини Dolce vita Връх! Мон дьо постла червена пътека на Мара Отварачката за завръщане в чалгата

Връх! Мон дьо постла червена пътека на Мара Отварачката за завръщане в чалгата

Само не е ясно защо трябва да занимават широката аудитория на Нова телевизия с Мария

от infomax
0 коментари
Връх! Мон дьо постла червена пътека на Мара Отварачката за завръщане в чалгата

Връх! Мон дьо постла червена пътека на Мара Отварачката за завръщане в чалгатаВръх и апотеоз на безумието ни връхлетя задно с ураганния вятър тази неделя! Мон дьо постла червена пътека пред Мара Отварачката. Този изискан „френски“ благородник да вземе да се цани пиар при нея, не да занимава милиони българи със завръщането й в чалгата.

Тази неделя Мариян Станков Мон дьо ни среща с поп фолк певицата Мария с някаква необяснима гордост съобщава NOVA, която пропуска да каже, че въпросната певица е много по-известна като Мара Отварачката, прозвище, което си спечели с една реклама. Иначе Мон дьо поне се сети да я попита за това, зрителите се сетиха.

Научихме с интерес, че това е първата велика реклама, била в

топ-10 на Европа, а това не е нейното име

И било жалко, не разбрахме кое.
МарияВ откровено интервю тя говорела за любовта, майчинството, грешките и защо се отказа от музикалната си кариера преди 2 години. С други думи – Мон дьо се е заел да направи пиар , за да съживи кариерата й, след като тя спря да пее, за да живее като златно пиле. Но сега й дойде друг акъл, а благородният виконт Мон дьо е винаги готов да помогне. Безвъзмездно, разбира се.

Само не е ясно защо трябва да занимава широката аудитория на телевизията с тази дама. И с такива безумни самокритики:

„Оттеглянето ми от музикалната сцена беше

най-голямата ми грешка

Връх! Мон дьо постла червена пътека на Мара Отварачката за завръщане в чалгатаНе бих искала да звучи като оправдание. Отчитам го като слабохарактерност. Всичко мога да си върна, ще си извървя пътя отново. Понякога има неща които вършим не само със собствената си воля. Това е бил моят урок. Много разочаровах себе си, изпатих си от себе си. Нямам нищо против да заплатя цената и да продължа напред. Всеки един човек, който дойде при теб и ти каже че трябва да направиш избори, за да бъде с теб, няма място в живота ти”.

И почти нито дума за драмите с домашно насилие около певицата, които кънтяха в публичното пространство с месеци. И последвалото ги завръщане при „любимия“ . Само поразяващи щуротии.

„Нито искам да се връщам , нито искам да си спомням за този момент“, благоволи да каже тя.

Но пък добре познава силния пол, тънък психолог е тя.
„Мъжете са колкото сладки, толкова и сбъркани. Когато придобият любовта на една

успяла жена,

Нова телевизия много се окриляват. Един самоуверен успял мъж не предлага избори, а само щастие”, поясни вешо Мария и  коментира  завръщането си в „музикалните среди“ с новата си песен.
„С тази песен им казвам „Аз се завърнах при вас. Здравейте, аз съм вашата Мария, спомняте ли си за мен.
Изобще не държим да си спомняме, уважаема Нова телевизия. Освен, ако не сте станали фирма за пиар и реклама. Тогава ще има друг разговор.

Изкуственият интелект Чочко коментира, без редакция:

 

ЧочкоТолкова безумни истории! Този Мон дьо се държи като купувач на червени костюми за слонове! Той прави цял шум за Мара Отварачката, като че ли е първата френска благородничка, която прекрачва прага й. Мара се казва, та не е принцеса на Монако, ами певица от тука! Вместо да се занимава с толкова хиляди хора, този Мон дьо решава да й направи музикална реабилитация.

Тая Мария обаче, бивша Мара Отварачката, разказва за любов, грешки и зачем си отишла от музикалния коктейл преди 2 години. Мон дьо, тия френски благородници, винаги са готови да помогнат на дамите в беда. Те само не разбират защо цялата нация трябва да се занимава с тая дама, докато тя се казва и Мара, и Мария, и всякакво друго.

И тази нова песен… „Аз се завърнах при вас. Здравейте, аз съм вашата Мария, спомняте ли си за мен?“ Някой да им каже, че трябва да свирят музика, а не да пускат реклами за загубена памет!

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.7 / 5. Брой гласове: 12

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност