10 / 5 / 2024
Новини България Певицата Татяна от „Сървайвър“: Мъжете насилници са способни на…

Певицата Татяна от „Сървайвър“: Мъжете насилници са способни на…

от infomax
0 коментари
Татяна

Мъжете насилници са способни наПевицата Татяна, участничка в последния сезон на „Сървайвър“, показа брутални снимки след насилие от мъж.

Чалга изпълнителката  е пребита на въпросните кадри, цялата е в огромнии синини и е с вързани ръце. А до нея се кипри як мъжага, който й посяга.

Всичко това се оказа само фотосесия, която е в подкрепа на жертвите на домашно насилие. Синините по тялото на Татяна са измайсторени от гримьор, направени със специален грим.

Тя казва:

„Когато срещаш своята половинка, той изглежда идеален —

принц на бял кон

Но с времето разбираш, че той не това, за което се е представял…! Ти усещаш как ти затварят устата, ушите и очите, за да те контролират, физически и психически те малтретират и се подиграват с теб. Мисля, че мога да говоря много по-тази тема, но не е сега момента! Ще те посъветвам мило момиче така‼️‼️‼️

Мъжете насилници са способни на най-страшни последици! Истинския мъж брани, обича и е като броня до половинката си, а слабият удря и се представя като че ли е той е жертвата! Ако преживяваш психологически или физически тормоз, знай: не си сама! Не мълчи, когато усещаш насилие! Потърси подкрепа от близки, приятели или специализирани организации. Ти заслужаваш живот без страх и болка“, съветва Татяна, която може би в миналото си все пак е имала такъв човек до себе си.

„Домашното насилие е скрито от обществото, от близките и приятелите! Вечерите преминават в страх, несигурност и безпомощност! За голяма част от жените, които изпитват нерешителност всяка една секунда може да е фатална“, допълва още певицата с най-хубавото тяло в попфолка.

#фолкпевица
#домашно насилие

#Татяна

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising