10 / 5 / 2024
Новини България Пеевски стана Франкенщайн

Пеевски стана Франкенщайн

Той ще ескалира натиска си срещу Доган

от infomax
0 коментари
Илиян Василев

Илиян Василев, дипломат, бив посланик в Руската федерация

Пеевски ще ескалира натиска си срещу Доган, защото не може да позволи АПС да вземе повече депутати от Новото му начало. За сега удря обкръжението на Доган и знакови фигури в предизборната битка. Разчита основно на класическата „дезинтересованост“ на останалите партии. Номерът с белязаните пари върви винаги и гипсира реакцията на рационално мислещите по линия на : „ами ако се окаже, че наистина е виновен“ И …. Славчев излиза на преден план като

„борец срещу корупцията“

с коронния му номер.
Сигурен съм, ще има още арести – схемата работи безупречно – няма Парламент, ако работеше доста щяха да се изпотят за да убедят депутатите да гласуват снемане на имунитет. Но Рая Назарян слушка и папка.
Логиката на ескалацията предполага, че ако другите мерки не дадат резултат ще арестуват и Доган – просто за кадър, за да видят неговите привърженици, че е уязвим и че не трябва да гласуват.
И пак ще се разчита на сеирджиите, които смятат че не е тяхна работа да вземат отношение. Далеч извън всякакво понятие за закон между

двата клона на мафията

Да им припомня, защото са с къса памет – подобни брутални мутренски саморазправи нямат нищо общо с правото и демокрацията. Ако мълчиш – ставаш част от Пеевския свят – послушен, преклонен и изпразнен от енергия и съдържание. Точно както при КТБ – сеир гледахме докато се саморазправят с Цветан Василев, но пропуснахме че Пеевски стана Франкенщайн докато гледахме от трибуните.
Като стане едноличен собственик на прокурорската република – тогава ще бъде късно да се изправите срещу него.
Вземайте пуканки и бира и гледайте повече сеир. Докато малцината спартанци на българската демокрация се опитват да спрат най-голямата заплаха за българската демокрация през последните 35 години.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 1 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising