10 / 5 / 2024
Новини Dolce vitaЗвезден прах Хороскоп за 3 октомври според картите Таро

Хороскоп за 3 октомври според картите Таро

 Водолеите да внимават с рисковете, а Рибите да се говят за промени!

от infomax
0 коментари
Хороскоп

ХороскопУтрешният обещава положителни емоции за някои зодии, но какво точно те очаква? Прочети нататък и се забавлявай с прогнозите! Някои ще се радват на успехи, други ще трябва да внимават с думите. Нека видим какво са приготвили картите за всяка зодия!

Овен
Вашият остър  ум пък ще свърши чудеса на работа. Но внимавайте – има тънка граница между остроумие и сарказъм. Пазете се от конфликти! Мислете преди да кажете нещо – дори и най-смешното не винаги е добре прието.

Телец
Телци, днес ще трябва да сте ясни и директни. Ако се криете зад неясни отговори, може да последват недоразумения. Инициирайте разговор и изразете желанията си. И не се притеснявайте – няма да ви хапят!

ХороскопБлизнаци
Време е за хармония и спокойствие. Ако сте обидили някого – извинете се. Време е да разрешите старите си драми. Нищо не е по-успокояващо от едно добре направено „извинявай“.

Рак
Емоциите днес ще ви завладеят, Раци! Очаквайте приятни изненади от близките си. Просто се отпуснете и се насладете на момента. Какво по-хубаво от това?

Лъв
На работа сте истински царе! Началниците ви ще забележат усилията ви и дори може да получите премия. Не спирайте дотук – продължавайте да блестите и да демонстрирате своя професионализъм. Още малко и ще ви изградят паметник.

карти ТароДева
Деви, оставете всичко в ръцете на съдбата. Тя знае, че ви предстои триумф,  ще се погрижи за проблемите ви, докато вие си почивате. Запомнете – вие сте единственият важен човек за себе си днес. Насладете се на деня си без угризения!

Везни
Не всичко зависи от вас, Везни. Не се ядосвайте, ако нещата не се получат веднага. Понякога вселената иска малко търпение. Или малко помощ от приятели – не се колебайте да я поискате!

Скорпион
Контролирайте по-добре емоциите си, Скорпиони! Приберете жилото, да не създаде проблеми. Ако почувствате, че избухвате – по-добре се отдръпнете и се успокойте. А вечерта? Насладете се на компанията на приятели или на любимия човек. Всички сме малко мелодраматични понякога.

Хороскоп за 23 юли 2024Стрелец
Днес сте решителни и уверени! Може би най-накрая ще реализирате мечта, която отлагате от години. Споделете радостта си с близките – и не забравяйте да празнувате като истински Стрелци!

Козирог
Утрешният ден ще тества търпението ви. Не бързайте да вземате решения, претеглете добре всички плюсове и минуси. Бавно, но сигурно – ще стигнете до правилния отговор.

Водолей
Рисковете ви днес ще ви донесат нови интересни преживявания. Направете план и уверено следвайте целта си. Със сигурност ще успеете! Картите ви подготвят за успех – смело напред!

 

Най-продаваните астрологични прогнози, написани и проектирани от известния астролог Адриан Дънкан – ТУК

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.7 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising