10 / 5 / 2024
Новини Хороскопи Хороскоп: Какво не трябва да прави всяка зодия тази есен?

Хороскоп: Какво не трябва да прави всяка зодия тази есен?

от infomax
0 коментари
хороскоп

Независимо дали сте в края на лятото или вече сте започнали да вадите жилетки от гардероба си, есента официално е тук и носи със себе си промени за всяка зодия.

Изданието Apartment therapy разбра от астролози какво не трябва да прави всяка зодия тази есен.

ХороскопОвен –  да си носи работа у дома

Овните ще почувстват натиск тази есен, защото Плутон, планетата на споделянето и трансформацията, ще бъде в техния професионален и социален сектор. Тази зодия ще усети напрежение от работата от всички страни. Въпреки че ще има изкушение, все пак трябва да се опитате да не работите извънредно и да не решавате работни проблеми извън офиса. Ако сте мислили да смените професията си, сега е моментът, но не забравяйте да си починете.

ХороскопТелец – Примирете се с приятелска драма

Телецът може би е забелязал, че обидите и нападките идват от хора, от които най-малко са ги очаквали. Може да забележите, че някои от шегите на вашите приятели всъщност не са точно шеги. Трябва да решите дали тези приятели нараняват чувствата ви неволно или са прикрити хейтъри.

Близнаци – пренебрегване на грижата за себе си

Юпитер, планетата на изобилието и късмета, навлиза в ретрограден период и това поставя нуждите и желанията на Близнаците на преден план. Ако досега не сте обръщали достатъчно внимание на грижата за себе си, сега е моментът да се замислите какво точно ви липсва. Ретроградните периоди са чудесни за мислене. През този сезон отделете време, за да обмислите всичко, което сте придобили през тази година – знания, нови приятели или нова перспектива.

Рак – не пренебрегвайте психичното си здраве

Ретроградният Юпитер се е насочил към подсъзнанието на Рака, което прави по-трудно да се отърве от него – особено когато житейските проблеми изглеждат твърде непосилни, за да се справят сами. Ако сте мислили да намерите терапевт, сега е моментът да го разгледате. Поставянето на големи цели ще ви помогне да се справите с всичко, което ви поднесе този сезон.

Лъв

Лъв – придържайте се към старите навици

За Лъва тази есен ще бъде период на пробуждане. Планетата на дисциплината, Сатурн, се премества във вашата сфера на трансформация, което ви прави по-трудно да се придържате към старото мислене. Сега е чудесен момент да се откажете от лошите навици и да ги замените с по-здравословни. Ако не можете да го направите сами, помолете приятел или член на семейството да ви помогне.

Дева –  цели в кариера

Може би кариерата на Девата е в застой или чувствате, че не получавате признанието, което заслужавате за работата си. Ретрограден Юпитер насърчава Девите да мислят за професионалните си цели. Може да е време да поискате повишение, повишение или нова смяна на кариерата.

Везни – небрежни към здравето

Везните не трябва да отказват покани за нова работа или допълнителни отговорности на старата, ако това им позволява да установят здравословна рутина. Сатурн ще ви принуди да преосмислите ежедневните си ритуали. Вместо да планирате грижите си за себе си около ежедневието си, опитайте да планирате деня си около грижите за себе си.

Скорпион – не бъдете несериозни с парите

През този сезон парите са в мислите на всички за Скорпионите. От началото на септември Плутон се ретроградира във вашата сфера на ресурси и лична трансформация. Този интроспективен период прави есента благоприятно време за размисъл за финансовото ви състояние, по-специално можете да коригирате бюджета си. Старите навици за харчене ще бъдат трудни за прекъсване по време на ретроградното движение на Плутон, така че ако не сте готови Хороскопда се откажете от абонамента си за стрийминг, може да искате да опитате да намалите разходите в други области от живота си, за да създадете възглавница за неочаквани разходи.

Стрелец – поддържане на сантиментални спомени

Тази есен тежката любовна планета Сатурн отива директно на 12 ноември и посещава дома и семейния сектор на Стрелец. Това означава, че трудните уроци, които научихте това лято, ще се повторят с десетократна сила и сега е време да

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 4

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising