09 / 21 / 2024
Новини Свят Селин Дион погна Доналд Тръмп за кражба

Селин Дион погна Доналд Тръмп за кражба

от infomax
0 коментари
Селин Дион

Екипът Селин Дион критикува Доналд Тръмп за използването на класическия хит My Heart Will Go On по време на предизборен митинг в рамките на кандидатпрезидентската кампания, съобщи ДПА.
Спечелилата „Оскар“ песен от филма „Титаник“ от 1997 г. звуча на събитие в Монтана.

В събота екипът на певицата публикува изявление в социална мрежа от името на канадската изпълнителка и нейната звукозаписна компания, в което се уточнява, че няма разрешение за използването на песента в рамките на предизборното събитие.

Днес мениджърският екип на Селин Дион и нейната звукозаписна комнпания „Сони мюзик ентъртейнмънт Канада“ научиха за неоторизирана употреба на видео, запис, музикално изпълнение и образ на Селин Дион. Тази употреба не е разрешена по никакъв начин и Селин Дион не я одобрява, се казва в публикацията.

Редица изпълнители са критикували Доналд Тръмп

за използването на техни песни без разрешение. Сред тях са китаристът Джони Мар и певецът Стивън Тайлър от „Аеросмит“, който изпрати писмо до Тръмп през 2018 г. с искане за преустановяване на употребата на песните на групата на политически митинги. Хитът на групата от 1993 г. Livin’ On The Edge беше изсвирен на митинг в Чарлстън, Западна Вирджиния. Собствениците на правата върху творчеството на Принс и Том Пети също поискаха спиране на употребата на песните на покойните музиканти.

Риана

изпрати писмо за отказ да се използва песента й Don’t Stop The Music след събитие в Тенеси. Ози и Шарън Озбърн изпратиха писмо до Тръмп, забранявайки използването на музиката на „Блек сабат“ в предизборни събития. Действия бяха предприети и от „Ролинг стоунс“ и „Линкин парк“.

БТА, Розалия Благоева

Снимка: Instagram, Селин Дион

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising