09 / 20 / 2024
Новини Свят Какъв ще бъде Samsung Galaxy S25 Ultra ?

Какъв ще бъде Samsung Galaxy S25 Ultra ?

от infomax
0 коментари
Samsung Galaxy S25 Ultra

Samsung Galaxy S25 UltraКакъв ще бъде Samsung Galaxy S25 Ultra: всички важни характеристики на флагмана са разкрити.

Очаква се, че в новото поколение основните промени ще дойдат в камерата, но по отношение на автономността и скоростта на зареждане не трябва да очаквате подобрения.

Авторитетният сайт Digital Chat Station разкри подробности за новия флагман на Samsung. Въпреки че остават още около

шест месеца

до пускането на Galaxy S25 Ultra, вече можете да прецените какво ще бъде едно от основните устройства на 2025 г.

Съобщава се, че Galaxy S25 Ultra, както и цялата серия Galaxy S25, ще се захранва изключително от флагманския Snapdragon 8 Gen 4 SoC на Qualcomm, пропускайки чиповете Exynos. Подобен подход беше предприет с Galaxy S23, който дойде само със Snapdragon 8 Gen 2.

Galaxy S25 Ultra ще запази своите четири камери. Основната камера ще остане на 200 MP, но ултраширокоъгълната камера ще бъде актуализирана от 12 на 50 MP, а 3X телефото обективът ще бъде актуализиран от 10 на 50 MP. Най-важното тук е надстройката до 10-мегапикселовата камера с 3x увеличение, която остава непроменена от Galaxy S21 Ultra от 2021 г.
Но по отношение на автономността и скоростта на зареждане не трябва да очаквате подобрения. S25 Ultra ще има 5000 mAh батерия и 45W бързо зареждане. Според типстъра „комбинацията от капацитет на батерията и скорост на зареждане на Samsung изостава много от китайските смартфони“, които преминават към 6000 mAh.

Първите доклади предполагаха, че Galaxy S25 Ultra ще бъде

най-тънкият смартфон

в серията Galaxy Ultra. Дебелината на корпуса на устройството ще бъде само 8,4 мм. За сравнение: в S21, 22 и 23 Ultra тази цифра беше 8,9 mm, а в S24 Ultra беше 8,6 mm. А дизайнът на устройството ще наподобява Galaxy Note 7 поради корпуса със заоблени ъгли.

Очаква се Samsung да представи нова флагманска серия през януари-февруари 2025 г., а преди това корейската компания трябва да пусне Galaxy S24 FE. Той ще получи дизайна и хардуера от тазгодишните топ модели Galaxy, но ще струва значително по-малко.

Нека си припомним, че по-рано този месец марката Samsung представи ново поколение сгъваеми смартфони – Galaxy Z Fold 6 и Galaxy Z Flip 6. Те получиха флагмански хардуер и нови опции от най-висок клас, но в същото време поскъпнаха със 100 долара.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising