09 / 20 / 2024
Новини Свят Доналд Тръмп: Щях да бомбардирам Москва…

Доналд Тръмп: Щях да бомбардирам Москва…

Байдън може да откаже втори мандат в полза на Мишел Обама

0 коментари
бомбардира

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е щял „да бомбардира Москва“, ако нейното нахлуване в Украйна бе започнало по време на неговото президентство. Той каза това по време на частно събитие от предизборната кампания, пише The Washington Post.

Анонимни събеседници на изданието отбелязват, че Тръмп е предположил, че ако беше президент на САЩ по това време,  „щях да бомбардирам Москва и Пекин, ако Руската федерация нахлуе в Украйна или Китай нападне Тайван“. Забележките

изненадали някои от дарителите на кампанията му

Журналистите добавят, че като цяло по време на предизборни събития Тръмп говори за външната политика и темите, които обсъжда на митинги, а именно инфлацията и имиграцията.
„Докато поддръжниците на Джо Байдън в Холивуд и Силиконовата долина се въздържат от подкрепа за катастрофалната кампания на Байдън, донорите в цялата страна максимизират усилията си за преизбирането на президента Тръмп, тъй като осъзнават, че не можем да си позволим още четири години ужасна политика на Джо Байдън“, каза говорителката на Тръмп Каролайн Левит в изявление.

Избори в САЩ – последни новини

Както писахме, Тръмп наскоро беше освиркван и осмиван по време на Либертарианската национална конвенция в събота вечерта. По-специално, по време на речта на кандидата за президент на САЩ, хората в тълпата извикаха: „Глупости!“ и друг обиден език.

В същото време журналисти от Der Spiegel съобщиха, че Байдън може да откаже втори мандат в полза на Мишел Обама. Известно е, че Демократическата партия дори включи Мишел Обама в своите проучвания на общественото мнение относно потенциални кандидати.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 1 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising