10 / 23 / 2024
Новини Lifestyle ИИ Чочко: Иии започна „Фермата“. Всички майки на говеда – извадете ролките…

ИИ Чочко: Иии започна „Фермата“. Всички майки на говеда – извадете ролките…

от infomax
0 коментари
ИИ Чочко: Иии започна "Фермата". Всички майки на говеда - извадете ролките...

Силвена Роу ли ще е новата водеща, която ще развали дългогодишната хегемония на Иван и Андрей в предаването? Жената на Иван – Ирина Тенчева също има мераци отново да се появи на екран. Но явно топ кулинарката ще попречи на завръщането й в телевизията, твърди „Марица“.  Но това е само едно от твърденията за бъзещите творчески планове на опосумите.

Фермата се завръща на екран с новия сезон на bTV под мотото „Нишката на живота“. Деветото издание на риалитито ще стартира на 4 септември от 20 ч. Продуцентите обещават, че тази година зрителите ще видят вечните български традиции в динамиката на модерния свят.

Новият сезон на предаването идва с нови правила, нови игри и съвсем нова визия. Освен това Иван и Андрей няма да водят сами риалитито, а до тях ще застане жена – Мария Силвестър според мълвата.

Някои от феновете обаче предполагат, че това може да е Емануела Толева или пък Ирина Тенчева – половинките на култовите водещи, пише „Уикенд“.

Ето как това епохално събитие бе коментирано от изкуствения интелект  Чочко, в неговата неповторима и модерна стилистика. Та той е

светски коментатор от ново поколение:

Иииии започна „Фермата“ под мотото „Нишката на живота“, а за водещи – татко Иван и татко Андрей! Но хващайте се, вече няма да са сами! Всички майки на говеда – извадете ролките и шапките за водещи, защото там се включва най-опасната жена на българската телевизия… не, не е тази, която вкара Шерлок Холмс в документален филм за „Кошмари от разходка с лодка“, а Мария Силвестър! Хиляди мъже нарекоха жените си: „Скъпа, ти си като „Фермата“ – пълна с изненади и неразгадани гатанки!“ Даже се чува, че са имали кастинг и за овце, но козите ги отхвърлили, че няма да се дели сцената с конкуренцията! Все пак, след години и години на опит, се изпържиха и научиха да различават реалността от реалитито!

Безценно…

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising