09 / 19 / 2024
Новини Свят Камала Харис – „златна“ при Бионсе

Камала Харис – „златна“ при Бионсе

от infomax
0 коментари
Камала Харис - "златна" при Бионсе

БТА, Елена Христова
Вицепрезидентката на САЩ Камала Харис засия в златисто на концерт на суперзвездата Бионсе, съобщи сайтът на сп. „Пийпъл“.

Изданието пише, че вечерната среща на 58-годишната Харис и съпруга й Дъг Емхоф е била „златна“, визирайки избора на тоалет на вицепрезидентката. Двойката присъства на концерт на Бионсе на стадион „Фед Екс фийлд“ в Лендоувър, Мериленд.

За шоуто, организирано в рамките на световното турне „Renaissance“ на суперзвездата, Камала Харис беше заложила на риза със златисти пайети на любимия дизайнер на Бионсе – Лакуан Смит. Тоалетът й допълваха бял панталон, златисти обувки и златни бижута.

Дъг Емхоф носеше черен блейзър и панталони, съчетани с бяла риза и сникърси.

„Благодаря за забавната вечерна среща, Бионсе!“, гласеше надписът към снимката, публикувана от Камала Харис в Инстаграм и Туитър, преименуван на Екс (Х).

Актрисата, комедийна звезда, сценаристка и продуцентка Минди Кейлинг коментира ослепителния тоалет на Харис с думите: „Това е най-добрият ренесансов външен вид! Вдъхновявам се!“

Това лято Камала Харис не за първи път привлича вниманието със стилните си решения. Миналия месец вицепрезидентката се появи на фестивала „Есънс“ в Ню Орлиънс в бял костюм на Серджо Хъдсън. Хъдсън е обличал и бившата първа дама на САЩ Мишел Обама, както и звезди от ранга на Бионсе, Риана, Дженифър Лопес, Тифани Хадиш.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising