09 / 20 / 2024
Новини България В модерните български ресторанти готвят само с „дъхави миришки“

В модерните български ресторанти готвят само с „дъхави миришки“

от infomax
0 коментари
Иво Сиромахов

Иво Сиромахов, Фейсбук

Българският туризъм напредва със страшна сила и достига все по-големи висоти.
Новият тренд в ресторантските менюта е всичко в тях да е написано с умалителни думи, които явно имат за цел да умилят гладните клиенти.
Можеш да хапнеш „салатка със сиренце и шунчица“, „розово доматче с прясно сиренце“, „питчица с чесънче и чубричка“, „хрупкави кашкавалчета“, „джоланче на фурничка“, „домашна лютеничка“ и „вкусни гъбки“. Освен това вече никъде не предлагат картофи, а само „картофки“. Евентуално може да са с „масълце“ и „копърче“.
Но най-страшно е положението с подправките. В модерните български ресторанти не готвят с подправки, а само с „дъхави миришки“.
Този маркетингов инфантилизъм е толкова затрогващ, че клиентът няма търпенийце да си плати сметчицата и да остави бакшишче за сервитьорчето.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising