05 / 28 / 2024
Новини Dolce vita Принцесата на соца Ралица Балева в Огледалния свят -1

Принцесата на соца Ралица Балева в Огледалния свят -1

Снахата на Милко Балев беше определена от италианския Maxim за една от стоте най-красиви жени в света.

0 коментари
Снимка:Светослав Пинтев

Разрових репортерските си тефтери и разни файлове с невероятни нейни снимки, после се сетих, че някои от първите ни срещи  съм ги описал вече в „Българи от ново време“ , издателство „Сиела“

„И при капитализЪма, и при социализЪма ъгълът си е ъгъл, двойката си е двойка“.
Така казваше, с достойнството на венециански дож, преподавателката ни по математика в 22-ро училище другарката Панчева, зацафарвайки мощно някого от нас, още преди да настъпи демокрацията. Това си беше един вид математическо дисидентство, но твърдението трудно може да бъде оспорено дори от най-чугунената глава.

И с хубостта е така, дори в края на света. Пример за тази безсмъртна аксиома е Ралица Балева, която беше една от принцесите на соца като снаха на втория човек във властта Милко Балев, а пък взе, че се превърна в сериозен, но нетрадиционно красив капиталист, което, мене ако питате, е много по-приятно явление от тлъст капиталист, бивш чекист, с пура в устата, каквито се навъдиха много по нашите земи. И на тази, и на онази идеология тя е перфектно рекламно лице. В Италия преди време даже взеха, че я обявиха за идеалната жена. Беше определена от италианския Maxim за една от стоте най-красиви жени в света.

От няколко години тя е съсобственик и директор продажби на втория по мащаб италиански концерн за производство на бански костюми „Емамо“, който за разнообразие произвежда и вечерни облекла. Малцина в България знаеха това преди едно от интервютата, в което ми го разказа. Някакви си 150-200 евро струват у нас банските от марката, зад която стоят Ралица и нейната партньорка Емануела. Моделчетата, върху които са нацвъкали камъни „Сваровски“ от лимитирани серии, са по некви 1500 евро, а в най-гъзарскитге курорти стигат до 2000 евро.

Подарила един бански на приятелката си Наоми Кемпбъл, папараците я снимали с него и той от години се продава като топъл хляб, какъвто вече всъщност вече никъде не се продава.
Напоследък Ралица  се изпари от публичното пространство у нас. За последен път я чух през 2009-а. Звъннах й на италиански мобилен телефон.
„В Ню Йорк съм от половин година, по мои си работи, нека не уточнявам какви, скоро ще се прибера в Милано, а после ще дойда и в България и ще се чуем“, каза ми тя със загадъчна нотка в напевния си глас.
После с изненада прочетох, че родила момиченце в САЩ и го кръстила на майка си Маргарита. Цитирам:

Звъня й, не вдига. Не отговаря и на имейлите ми. Имам чувството обаче, че чувам гласа й, всъщност това ми го е казала, но преди няколко години:
– Дразни ме много, когато се занимават с личния ми живот, когато ме разпитват каква е ситуацията с мъжа ми Калин. Това са си наши неща.
– Да де, ама ти си известна, няма как да минеш между капките – контрирам аз.
– Защо трябва разни чужди хора да знаят какви са ти отношенията с мъжа ти, с майка ти? – настоява тя и стиска устни.
– Защото се интересуват може би, а клюката също е един вид пазарен продукт, нали?– питам я. – Дали ще е на хартия, дали ще се предава от уста на уста…
– Да, ама пишат невероятни глупости… Възмущавала съм се, когато съм чела, че имам интимни връзки с известни личности, че съм си оставила семейството. Това са неща, които засягат мен и близките ми. Аз съм щастлива и, дето се вика, съвестта ми е на мястото си.

Синеоката принцеса на соца доскоро отричаше да се е развела със сина на Милко Балев – Калин. „Продължаваме да се виждаме, винаги когато съм в България. В какви точно отношения сме си е лично наша работа“, изфуча тя при последната ни среща.

Следва:

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising