06 / 5 / 2023
Новини Свят Какво е HAARP? Конспирация или наука ?

Какво е HAARP? Конспирация или наука ?

0 коментари
Какво е HAARP? Конспирация или наука ?

Конспирация или наука? Какво е HAARP?   Преценете сами, мили другарчета, не се оставяйте в лапите на клети конспиратори …
Нарича се High Frequency Active Auroral Research Program – Програма за високочестотни активни изследвания на

полярното сияние

Това е просто програма на САЩ, занимаваща се с неговото изследване, а също и на цялата йоносфера. Има, разбира Какво е HAARP? Конспирация или наука ?се, много добре оборудвана научна база, която се намира в Гакона, Аляска. Именно тя възбуди до крайност конспиративните теории, които са близки до безумието, като направо пържат мозъци… А това е обидно за хомо сапиенс, не ли?

Сиянието ражда безумия, светлините му явно възбуждат болните мозъци. И това е тенденция…

Вярно е, че през 80-те години на миналия век програмата се проектира с

военна цел –

Какво е HAARP? Конспирация или наука ?американците искат да  прихващат съобщения, изпращани от съветските подводници до Центъра. Това обаче станало безсмислено след разпадането на СССР, поне така си мислели вашингтонските чиновници. Днес вече е кристално ясно колко са бъркали…
Те действат толкова бавно, че програмата стартира чак през 1993 г, когато „нерушимият съюз“ вече го няма. Тогава нейното финансиране по инерция още минава през американските военновъздушни и военноморски сили, както и от Държавната агенция за отбранителни научноизследователски проекти.

През 2014 г. се решава програмата да бъде прекратена

в края на годината. Което е крайно нелепо, точно през тази година, но нейсе.

Собствеността на съоръженията и оборудването е предоставена на Университета във Феърбанкс, Аляска. Станцията се ползва за научни изследвания.

Същата година у нас конспиративната теория се раздува щедро.Това е годината на изострянето на хибридната война и началото на едни събития, които ни тресат и днес.

Какво е HAARP? Конспирация или наука ?„Излъчвателят, разположен в Аляска, е наземно оръжие, което може да манипулира околната среда, да променя времето, да руши глобалните комуникационни системи и да оказва отрицателно въздействие върху горните слоеве на атмосферата. Той може да влияе и върху мисловните процеси и здравето на хората“, твърди  в предаването си Стойчо Керев. Определено има хора със засегнати мисловни процеси, но причината е друга.

Керев обсъжда темата с покойния вече професор Лъчезар Филипов, брат на премиера от соца Гриша Филипов,  известен с вярата си в НЛО, зелени човечета и какво ли още не..

Какво представлява станцията на HAARP?

Тя е един вид матрица, изплетена от десетки кръстообразни радиоантени. Сензорите на работят без прекъсване и следят йоносферата.  Най-известният уред, с който работи HAARP, е  IRI или (Ionospheric Research Instrument – Инструмент за изследване на йоносферата). Това е мощен радиопредавател, който действа изцяло в диапазона на високите честоти.  Служи за временно възбуждане на малки части от йоносферата. Една от целите на уреда е да се изследват възможностите за създаване на нови технологии за наблюдение и комуникации, които да използват за своя среда  йоноферата. Освен това с помощта на други инструменти, сред тях високочестотни и свръхвисокочестотни радари и магнитометри, се анализират процесите, които протичат в съответната възбудената зона. Това е.

Оценете тази статия

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност