10 / 5 / 2024
Новини TV Отиде ли си любовта между Биляна и Берке от „Островът на 100-те гривни“?

Отиде ли си любовта между Биляна и Берке от „Островът на 100-те гривни“?

от infomax
0 коментари
Отиде ли си любовта между Биляна и Берке от "Островът на 100-те гривни"?

Отиде ли си любовта между Биляна и Берке от „Островът на 100-те гривни“! По всичко личи, че риалити героите  вече не са заедно. Но знае ли човек какво чувстват?

В хладните есенни вечери Би Ти Ви  грее зрителите с  кадри от екзотичните Филипини, където на телевизионния екран се разгаря горещата любов между „златното“ момиче на художествената гимнастика Биляна Писова и младия фитнес гуру Берке Йозтюрк, който е студент по медицина, пламти от амбиции и мечтае за революционни открития.

Страстта между двамата пленява почитателите на риалити формата и дава още по-силен заряд на шоуто. След края на снимките обаче няма и помен от любовния пожар между двамата, пише „България днес“.

Докато в социалните мрежи от продукцията показват клипове с горещите целувки, прегръдки и обяснения в любов на Биляна и Берке, наричани „любовниците“ от хората в предаването, в личните профили на двамата липсва каквато и да е било обща снимка, видео или любовно послание.

Нещо повече. Последователи на чаровната Биляна открито и директно я питат заедно ли е с Берке, подозирайки разлъката, на което тя мълчи и не отговаря. Вместо това публикува своя снимки с текст: „Уловена в пространството на сенките, вечно жива, вечно свободна“.

Съвсем неочаквано за мнозина свалки и сърца валят към Биляна онлайн не от Берке, а от друг риалити герой – инструктора по стрелба и бивш професионален войник от 68 бригада на специалните части Димитър Добринов от сегашния сезон на „Игри на волята“.

От своя страна Берке публикува само снимки и видеа от фитнеса и не показва абсолютно никаква близост с Биляна.

Интересен факт е, че Биляна Писова е дъщеря на Мирослав Писов – бивш директор на РЗБОП – Благоевград, и един от петимата антимафиоти, осъдени за смъртта на Ангел Димитров-Чората.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising