09 / 20 / 2024
Новини България Венци Мицов: Скъпи на сърцето ми чалгари… Ако си мислите, че DJ означава човек…

Венци Мицов: Скъпи на сърцето ми чалгари… Ако си мислите, че DJ означава човек…

от infomax
0 коментари
Венци Мицов

Драмата с отказаната на Новак Джокович песен продължава. Във Фейсбук се изви истинска буря.

Ето няколко мнения.

Венци Мицов

Скъпи на сърцето ми чалгари…
Ако си мислите, че DJ означава човек, който за 5 лева ви пуска любимата чалгия, то бих ви пратил да си направите лоботомия, макар, че любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
И браво на Мартен!

Силвия Йорданова

Тази случка ми дава много интересна идея. Аз като наемен работник съм приела да върша каквото ми възлагат, обаче част от работата не ми харесва, т.е., не се съвместява с моите принципи. Още утре ще му кажа на шефа, че отказвам да върша каквото не ми е в хармония с принципите и толкоз. Сега, той може и да реши да ме уволни де, защото не си изпълнявам договорните задължения, ама каквото такова. Венци, това е морален релативизъм, срещу който ти лично с нокти и зъби се бориш, но лоялността към бившия ни колега от Про.бг явно е по-силна.

Христо Иванов
Страна по неясен казус, но на чалгата мястото й не е там. Браво на Мартен, защото направи каквото трябваше. Да казват, че трябва да изпълняваш прищевки на някой, защото е добър в нещо не ми звучи много разумно. Много хора бъркат уважението с угаждането и подмазването.
На видеото ясно се вижда, че разгаворът между двамата е нормален и не предполага агресията, която изливат чалгарите. Грешна е постановката с работния ангажимент, ама много грешна. Много хора раболепничат за заплатки и се разпознават в ситуацията. Ако бяха на мястото на Мартен щяха да му оближат подметките само защото ги е погледнал и им е проговорил.
И всичко това по никакъв начин не хвърля сянка върху личността и постиженията на Ноле.

Димитър Вучков
Вия собствено завиждати на Крал Новак, щото се набодохте с експерименталните компоти и ще умрете до 50 години, а той не. Освен това мразите автентичния фолклор на земята българска, възпят от кралица Лепа, а проповядвате еврогейски разврат в лицето на Секс пистОлс!

Едуард Папазян

Всички разбраха какво НЕ пусна някакъв диджей по молба на Нова Джокович. И жълтопаветният умнокрасивитет се метна в негова защита като Матросов на амбразурата. Ама искам да ги питам – някой сеща ли се каква музика пусна въпросният диджей? За което очевидно си е прибрал хонорара…

Пепа Петрова

Засичам твърде много постове, които “бичуват” веселбата в чалга клуб на най-великия тенисист на всички времена и неговия най-добър приятел- българин! Преди това те играха за благотворителна кауза в София и побъркаха публиката от щастие с качествен тенис и непринуденото си поведение❤️
Присмиват се на двама мъже, които излъчват сила и увереност и по честен път- с много Труд- изкарват парите си!
Нашего брата, не искам да кажа Ганя, предпочита да съди, а не да работи върху собственото си израстване и “чегъртане” на собствените си недостатъци…
Когато съдим другите, не съдим ли всъщност себе си?
Всички тези, които се подиграват на Ноле и Гришо, слушат тайно чалга, нали😉
А защо всички тези критици, почитатели на класическата музика и джаза, не бяха толкова критични към държавата, когато Григор спечели Уимбълдън за юноши през 2017г. Но преди това се наложи баща му и приятели да съберат $3000, за да го изпратят на турнира. България така и не намери $3000 да изпрати едно изключително талантливо момче от Хасково на световен турнир!

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising