09 / 19 / 2024
Новини България Капка Тодорова: Колко да е готин Ноле и колко да е смотан Григор

Капка Тодорова: Колко да е готин Ноле и колко да е смотан Григор

от infomax
0 коментари
Капка Тодорова

Капка Тодорова, журналист. Фейсбук

Има две неща, които като бях дете в НРБ, не съм и сънувала, че ще ми се случат. Едното е да отида в Будапеща като възрастен човек и да ми е жал за унгарците. За първи път бях там на 11 и чувството беше все едно са ме изстреляли на друга планета. Невероятно. Шарено. Светло. Лъскаво. Друг свят.

30 години по-късно

пак там, не можех да повярвам, че аз, като българка, мога да съжалявам унгарците. Е, същото и с Джокович и сърбите сега. Едно време те ядяха шоколадови яйца, а ние не, егаси гадното. А сега – хем са бедни, хем прости, хем драпат усилено да са назад и встрани от всичко нормално и се гордеят с това. Мисля, че Григор е емблематичният българин – хубав, скромен, работлив, често се дави на края на Дунава, ама става и продължава и затова е постигнал страшно много, възпитан е, по-смотан на фона на Джокович като става дума за шоу, обаче па от друга страна по трибуните му седят най-засуканите на световната сцена, дето са му бивши и му стискат палци, а за Джокович вика тато му, който после ходи да бие репортерите. Колко да е готин Ноле и колко да е смотан Григор, хаха.

Та

аре стига сте драли ризи,

нека сърбите малко се поучат от нас. Заслужили сме си го. Григор е домакин, не е включил чалга на тенис-корта, защото е добре възпитан и знае, че за всяко нещо си има място – чалга му е осигурил в чалготеката. Да не говорим, че ако ще правим от чалгата като сърбите национален химн, няма как да е сръбски такъв, нали? Дай една бела роза и тва е, хаха

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising