09 / 20 / 2024
Новини България Диона: Аз не съм вещо лице, а рекламно

Диона: Аз не съм вещо лице, а рекламно

от infomax
0 коментари
Диона

Пред Bulgaria ON AIR певицата Диона заяви, че се е превърнала отново в изкупителна жертва с участието си в клипа с енергийния прах. Тя подчерта, че подобни продукти се приемат по цял свят.
„Изкупителна жертва на българското общество,

без да имам вина или отговорност

Аз преди да рекламирам тази прахообразна напитка съм се информирала, че тя е лицензирана, допусната на пазара в Европа. Аз не съм вещо лице, аз съм рекламно лице“, каза Диона.
В рекламния клип се вижда как бяло прахообразно вещество е изсипано върху телефон. Певицата Диона с малка тръбичка в ръка успокоява, че това е законен енергиен бустер. Само за часове видеото предизвиква вълна от недоволство и веднага предизвика асоциация със задържането ѝ при шофиране след употреба на наркотици. Тогава певицата заяви, че е пила медикамент за понижаване на температура.

„Аз съм се отказала отдавна от наркотиците

За мен това е минало събитие, което ми навява само лоши спомени. Апелирам младите и възрастните да не посягат към наркотици“, каза поп-фолк певицата Денислава Сашова – Диона пред Новините ON AIR.

Представители на политическите сили,

разбира се, реагираха.

Георг Георгиев, ГЕРБ:
„Няма да кача снимка, за да избегна популяризацията на новия вид наркотична мода сред подрастващите и най-вече, за да не разпространявам филтросаната физиономия на пияното и друсано чучело, което я рекламира… Но бързам да кажа, че докато се занимаваме с гонения срещу „големия лош джендър“ и неговата имагинерна пропаганда, децата ни вече открито шмъркат боклуци“.

Лена Бориславова, ПП-ДБ .
„Докато „Възраждане“ създават несъществуващи проблеми и спират неслучваща се в училище пропаганда, родни „инфлуенсъри“ пропагандират по особено безотговорен начин „шмъркане“ на нова енергийна напитка като „напълно безопасна и здравословна“, коментира Бориславова.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising