09 / 20 / 2024
Новини Хороскопи  Жените от три зодии имат вродени магически способности

 Жените от три зодии имат вродени магически способности

Да владееш силите по хороскоп

от infomax
0 коментари
хороскоп

Жените от три зодии имат вродени магически способности. Те не осъзнават веднага, че притежават такива умения, докато не започнат да унищожават всичко около себе си, твърдят астролозите.

 хороскоп Скорпион

Вашите магически сили са особено силни днес, Скорпиони. Вашето черно око е в състояние да види скритите мотиви на другите и способността ви да влияете на другите е значително подобрена. Бъдете внимателни: вашето влияние може да доведе до неочаквани последици за онези, които ви пресекат пътя. Използвайте магическите си умения мъдро, тъй като не всяко заклинание трябва да бъде казано. Днес е денят, в който вашата тъмнина може да бъде най-големият ви съюзник или враг.

Риби

 Жените от три зодии имат вродени магически способностиВашето интуитивно разбиране на мистичните сили достига ново ниво, Риби. Вашето черно око изглежда разкрива скрити аспекти на реалността, което ви позволява да влияете на мислите и чувствата на другите хора с удивителна лекота. Бъдете внимателни: вашата магия може да донесе както добро, така и зло. В този ден вашите прелести може да объркат и омагьосат, но не забравяйте, че обратната страна на медала винаги съществува.

 

Козирог

козирогДнес, Козирози, вашите вродени магически умения са подобрени. Вашето черно око вижда слабостите на другите и това знание ви дава способността да контролирате съдбите на хората около вас. Все пак внимавайте със силата, която носите в себе си. Вашето магическо влияние може да доведе до кармични последици, ако се използва необмислено. Денят е благоприятен за тези, които умеят да насочат мрака си в творческа посока.

Виолета Орлова

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.5 / 5. Брой гласове: 6

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising