09 / 20 / 2024
Новини България Катастрофа затвори АМ Тракия, има загинал

Катастрофа затвори АМ Тракия, има загинал

от infomax
0 коментари
АМ "Тракия"

Кореспондент на БТА в Бургас Галя Тенева

 

Затворена за движение е автомагистрала „Тракия“ заради тежък пътен инцидент, станал около 7:51 ч. тази сутрин в района на пътен възел Карнобат при 324 км. Това съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР-Бургас.

Лек автомобил, движещ се в посока Бургас, катастрофира самостоятелно, преминавайки през разделителната мантинела, като спира в насрещното пътно платно. По първоначални данни има един загинал пътник от автомобила, пострадали са водачът и двете му спътнички. Пострадалите са откарани към Бургас за оказване на медицинска помощ.

Цялото пътно платно в посока София и частично платното за движение към Бургас са в автомобилни части и остатъци от катастрофиралия автомобил. До приключване на огледа и почистване на пътното платно пътуващите за София ще се отклоняват през обходен маршрут.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщиха, че движението на магистралата е ограничено и двете посоки. Трафикът се пренасочва по обходен маршрут: от пътен възел „Карнобат“ по път III-795 и път I-6 до „Петолъчката“, след което по път I-7 се връща отново по АМ „Тракия“ при пътен възел „Зимница“ и в двете посоки. Движението се регулира от „Пътна полиция“.​

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising