04 / 16 / 2024
Новини Свят Разузнаването на Украйна „закопча“ с проститутки 711 високопоставени руснаци

Разузнаването на Украйна „закопча“ с проститутки 711 високопоставени руснаци

от infomax
0 коментари
Разузнаването на Украйна "закопча" с проститутки 711 високопоставени руснаци

Разузнавателното управление на Украйна е предало на германското и френското военни разузнавания досиета на действащи

депутати, сенатори и служители на службите за сигурност на Руската федерация,

съобщават световните издания.

Разузнаването на Украйна "закопча" с проститутки 711 високопоставени руснаци

Орденоносец

Смята се, че в списъка има 711 души. А номер 78 е маркиран с “High Po!!!” (High potential) – “Висок потенциал”. Имената са внимателно засекретени, но позициите са доста високи.

Руснаците са били вербувани или компрометирани от украински ескорт дами, свързани с Главното управление на разузнаването на Украйна, предава bliz.

Експертите смятат, че целта на предаването на информация е тези досиета да се комбинират с данни от Германия и Франция и да започне подготовка за есенно-зимния период на политически турбуленции в Русия.

Тези планове се основават на прогнозирания успех на въоръжените сили на Украйна в хода на планираното настъпление срещу нови руски региони и тяхното евентуално превземане.

При най-благоприятния сценарий украинците се надяват да завземат дори Крим. Те смятат, че ако Русия не успее да удържи полуострова, в страната ще започнат

неконтролирани политически процеси

И в тази ситуация Украйна, Франция и Германия ще положат общи усилия за изпълнение на задачите си вътре в Русия чрез вербувани или компрометирани политици и военни.

Украинските издания пишат, че такива списъци за първи път са прехвърлени от Киев във Вашингтон и Лондон преди година преди акта на добра воля в Истанбул, а след това и преди поредица от действия за деескалация.

Тоест се намеква, че е

имало натиск, оказван върху руските политици и силите за сигурност

Ясно е, че тази логика по същество има много слаби места: например решението за изтегляне на войските близо до Киев може да бъде съгласувано само на най-високо ниво на ръководството на Русия, което очевидно не попада в никакви списъци на компрометирани или вербувани от украинското разузнаване.

Като цяло фактът, че украинското разузнаване се е опитало да вербува или компрометира руските военни и политици, не подлежи на съмнение. Друг въпрос са декларираните цифри. 711 само компрометирани и вербувани?! Колко опита е имало тогава? Десетки хиляди?

Изглежда сякаш, че руските депутати, офицери и чиновници не са правили нищо друго, освен да отидат в Украйна и веднага да си повикат ескорт. Като се вземат предвид отношенията след 2014 г., това изглежда съмнително.

Ако става въпрос за други страни, тогава в тях вероятността да се извика украински ескорт от руски висши лица е твърде малка. Едва ли във всичките бордеи украински ескорт момичета седят и чакат повикване от руски служители или военни и освен това винаги имат под ръка апартаменти с инсталирана видеотехника.

Има и втората част от проблема: събирането на компрометиращи доказателства и вербовката изисква професионализъм от страна на дамата. В противен случай резултатът ще бъде просто лошо заснето домаРазузнаването на Украйна "закопча" с проститутки 711 високопоставени руснацишно порно.

За да има ефективно вербуване на 711 души, в разузнаването трябва да работят стотици, ако не и хиляди, жрици на любовта. А досега е известна само Ксюша Манекен, която в началото на март получи медал от СБУ „За съдействие на военното разузнаване“.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising