05 / 28 / 2023
Новини Свят Разузнаването на Украйна „закопча“ с проститутки 711 високопоставени руснаци

Разузнаването на Украйна „закопча“ с проститутки 711 високопоставени руснаци

от infomax
0 коментари
Разузнаването на Украйна "закопча" с проститутки 711 високопоставени руснаци

Разузнавателното управление на Украйна е предало на германското и френското военни разузнавания досиета на действащи

депутати, сенатори и служители на службите за сигурност на Руската федерация,

съобщават световните издания.

Разузнаването на Украйна "закопча" с проститутки 711 високопоставени руснаци

Орденоносец

Смята се, че в списъка има 711 души. А номер 78 е маркиран с “High Po!!!” (High potential) – “Висок потенциал”. Имената са внимателно засекретени, но позициите са доста високи.

Руснаците са били вербувани или компрометирани от украински ескорт дами, свързани с Главното управление на разузнаването на Украйна, предава bliz.

Експертите смятат, че целта на предаването на информация е тези досиета да се комбинират с данни от Германия и Франция и да започне подготовка за есенно-зимния период на политически турбуленции в Русия.

Тези планове се основават на прогнозирания успех на въоръжените сили на Украйна в хода на планираното настъпление срещу нови руски региони и тяхното евентуално превземане.

При най-благоприятния сценарий украинците се надяват да завземат дори Крим. Те смятат, че ако Русия не успее да удържи полуострова, в страната ще започнат

неконтролирани политически процеси

И в тази ситуация Украйна, Франция и Германия ще положат общи усилия за изпълнение на задачите си вътре в Русия чрез вербувани или компрометирани политици и военни.

Украинските издания пишат, че такива списъци за първи път са прехвърлени от Киев във Вашингтон и Лондон преди година преди акта на добра воля в Истанбул, а след това и преди поредица от действия за деескалация.

Тоест се намеква, че е

имало натиск, оказван върху руските политици и силите за сигурност

Ясно е, че тази логика по същество има много слаби места: например решението за изтегляне на войските близо до Киев може да бъде съгласувано само на най-високо ниво на ръководството на Русия, което очевидно не попада в никакви списъци на компрометирани или вербувани от украинското разузнаване.

Като цяло фактът, че украинското разузнаване се е опитало да вербува или компрометира руските военни и политици, не подлежи на съмнение. Друг въпрос са декларираните цифри. 711 само компрометирани и вербувани?! Колко опита е имало тогава? Десетки хиляди?

Изглежда сякаш, че руските депутати, офицери и чиновници не са правили нищо друго, освен да отидат в Украйна и веднага да си повикат ескорт. Като се вземат предвид отношенията след 2014 г., това изглежда съмнително.

Ако става въпрос за други страни, тогава в тях вероятността да се извика украински ескорт от руски висши лица е твърде малка. Едва ли във всичките бордеи украински ескорт момичета седят и чакат повикване от руски служители или военни и освен това винаги имат под ръка апартаменти с инсталирана видеотехника.

Има и втората част от проблема: събирането на компрометиращи доказателства и вербовката изисква професионализъм от страна на дамата. В противен случай резултатът ще бъде просто лошо заснето домаРазузнаването на Украйна "закопча" с проститутки 711 високопоставени руснацишно порно.

За да има ефективно вербуване на 711 души, в разузнаването трябва да работят стотици, ако не и хиляди, жрици на любовта. А досега е известна само Ксюша Манекен, която в началото на март получи медал от СБУ „За съдействие на военното разузнаване“.

Оценете тази статия

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност