05 / 28 / 2024
Новини Свят Пропагандист №1 на тръмпизма: Страшно мразя Тръмп. Той е пълен провал

Пропагандист №1 на тръмпизма: Страшно мразя Тръмп. Той е пълен провал

Тъкър Карлсън намеква, че Тръмп може да унищожи "Фокс нюз" и консервативното движение

от infomax
0 коментари
Пропагандист №1 на тръмпизма: Страшно мразя Тръмп. Той е пълен провал

Водещият от телевизия „Фокс нюз“ Тъкър Карлсън, който е пропагандист №1 на тръмпизма,  е заявил в наскоро разкрити текстови съобщения по адрес на бившия американски президент Доналд Тръмп, че „страшно го мрази“, показват съдебни документи, цитирани от ДПА.

Съобщенията показват, че Карлсън, макар публично да изразява подкрепа за Тръмп, всъщност презира бившия президент и го смята за пълен провал.

„Ние сме много, много близо до възможността да игнориране Тръмп повечето вечери“, казва телевизионният водещ в съобщение от 4 януари 2021 г., два дни преди нападението срещу Капитолия във Вашингтон на 6 януари. „Наистина нямам търпение“, пише той, цитира БТА.

Карлсън намеква, че Тръмп може да унищожи „Фокс нюз“ и консервативното движение, ако му се удаде възможност. „Страшно го мразя. . . Това, в което го бива, е да съсипва нещата. В това е безспорен световен шампион. Може лесно да ни унищожи, ако действаме погрешно“, заявява водещият.
Текстовете бяха оповестени в съдебни документи по дело за клевета, заведено срещу „Фокс“ от производителя на машини за гласуване „Доминиън“, според който телевизията съзнателно е излъчвала неверни твърдения, че компанията е фалшифицирала президентските избори в САЩ през 2020 г. в ущърб на Тръмп.

Въпреки разкриването на съобщенията Карлсън продължи тази седмица да показва в ефир ексклузивни кадри от охранителни камери от нападението на 6 януари, които според него доказват, че случилото се тогава на Капитолия е било мирен протест.

Водещият не коментира нищо за оповестените текстове. Тръмп също не обърна внимание на случая. Бившият президент похвали Карлсън за излъчените кадри и обвини комисията на Конгреса за разследване на нападението срещу Капитолия, че „съзнателно е отказала да покаже видеозаписите, които са били от значение“.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising