05 / 28 / 2024
Новини Dolce vita Обвиняват Шакира в плагиатство за песента срещу Пике, тя тормози свекървата с вещица

Обвиняват Шакира в плагиатство за песента срещу Пике, тя тормози свекървата с вещица

Мария Габриела Отаиса публикува в Instagram видео, в което споделя, че обожава Шакира, но въпреки това....

0 коментари
Обвиняват Шакира в плагиатство за песента срещу Пике, тя тормози свекървата с вещица

Колумбийската звезда Шакира, която сама си пусна тези снимки в социалните мрежи, бе обвинена от венецуелска колежка в плагиатство. Сериозно обвинение, но може ли Бриелка да го докаже?

Според известната само на Николас Мадуро и компания смугла певица Бриела,

с истинско име, Мария Габриела Отаиса…, последният да затвори вратата,  Шаки е откраднала припева на нейна песен и го е използвала в парчето, в което напада бившата си половинка Жерар Пике, станало мега хит.

Бриела или Мария Габриела Отаиса…., публикува в Instagram видео, в което споделя, че направо обожава Шакира, но въпреки това любезно отбелязва, че тя не трябва да плагиатства. Бриела сравнява детайлно своята песен и тази на Шакира.  Написала е патетчно, дори романтично. „В шок съм и дори треперя. Не знам какво да направя, песента много прилича на моята. Постоянно ми пишат за тази песен. Обожавам Шакира, дори я боготворя. За мен е чест да ме копира.“ Ти да видиш…

Шакира разбуни приказките, духовете  и рейтингите с песента около раздялата им с Пике,

предизвикана от неговата дискретна извънбрачна връзка с 23-годишната красавица Клара, от което Шакира направи голям проблем. Двамата с певицата обявиха края на 11-годишната си връзка чрез съвместно изявление миналата година, но тя продължава да беснее, катонапоследък  сюблимира бесовете си в творчество.

В песента, носеща ѝ вече милиони долари, Шакира споменава новата любима на футболиста – Клара Чиа Марти, както и бившата си свекърва Монсерат Бернабеу,  за която пее, че живее в къщата срещу нейния дом, което си е такса.  В хита си Шакира казва, че Пике я е оставил със свекървата за съсед и с дългове към данъчните служби.

След излизането на песента, която чупи като клечки рекордите в интернет и не само там, Шакира постави фигура на вещица в реален размер на балкона на дома си, който гледа към дома на майката на Жерар Пике. Не стига това, но и песента дъни от къщата й като Азис на циганска сватба, силно и без прекъсване.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising