04 / 17 / 2024
Новини Lifestyle Брук Шийлдс: Изнасилиха ме като млада актриса (ВИДЕО -Blue Lagoon )

Брук Шийлдс: Изнасилиха ме като млада актриса (ВИДЕО -Blue Lagoon )

Тя не посочи самоличността на нападателя си, но каза, че се е срещнала с мъжа, когото познавала, скоро след като е завършила колеж

0 коментари
Брук Шийлдс: Изнасилиха ме като млада актриса (ВИДЕО -Blue Lagoon )

Холивудската звезда и бивш супермодел Брук Шийлдс призна, че е била изнасилена като млада актриса. Тя прави това в новия документален филм „Pretty Baby: Brooke Shields“, на премиера му  на филмовия фестивал „Сънданс”.
Това е едно от шокиращите места в лентата, която ще пуснат на платформата Hulu в две части. Първа разглежда интензивната сексуалност, която Шийлдс преживява като съвсем младо момиче, в това число и провокативна гола фотосесия на 10-годишна възраст и появата й като дете- проститутка във филма „Хубавицата“ на 11-годишна възраст.

Брук не посочи самоличността на нападателя си, но сподели, че се е срещнала с мъжа, когото познавала, скоро след като е завършила колежа. Тя наивно вярвала, че отива на работна среща, за да се обсъди нейното участие в нов филм. Мъжът я примамил в хотела си, твърдейки, че ще й извика такси от стаята си.

„Вместо това той изчезна в банята, преди да се върне гол и да му нападне Не се борих толкова много… Просто напълно замръзнах“, спомня си Брук Шийлдс в документалния филм. „Мислех си, че едно мое „не“ трябваше да е достатъчно. И просто си казах  „остани жива и се измъкни“, продължи тя.

След инцидента Блук Шийлдс се е обадила на своя приятел и шеф на охраната Гавин де Бекер, който й казал: „Това е изнасилване“. Тя отговорила само: „Не искам да повярвам на това“. Досега не е говорила публично за инцидента.

Документалният филм разказва подробно как на съвсем младата Шийлдс са задавани похотливи въпроси от водещи на ток-шоу за ролите й във филми като „Синята лагуна“ и „Безкрайна любов“, коментира и поредицата от противоречиви реклами на дънки на „Калвин Клейв”, в които  тя е участвала.

След световна слава като дете-актриса Шийлдс посещава университета в Принстън и първоначално се бори да намери отново актьорски роли, след като се дипломира. Това я довело до срещата с изнасилвача .

„Личното ми послание е постоянството и да не позволявате да станете жертва на обществото или индустрията“, каза тя пред АФП преди премиерата на филма на фестивала в щата Юта. „Гордея се, че продължих да уча, да се развивам, продължих да се стремя и продължих да обичам това, което правя“, каза Шийлдс.

Филмът, който спечели овациите на Шийлдс в Сънданс, описва и по-късната мания на медиите по нейната девственост, алкохолизма на майка й и първия й брак с тенис звездата Андре Агаси.

Във филма участват и близките до актрисата звезди Лайънъл Ричи, Лора Лини и Дрю Баримор.

ВИДЕО

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising