06 / 5 / 2023
Новини България Ново двайсе! Кой печели „Ергенът“? …Валерия!

Ново двайсе! Кой печели „Ергенът“? …Валерия!

от infomax
0 коментари
Валерия

Ново двайсе! Кой печели „Ергенът“? ...Валерия!„Ергенът-2“ печели Валерия. 24-годишният модел и защитничка на животните от Плевен е фаворит на Евгени Гечев от самото начало, напомня в. “Филтър“.
Тя ше чуе думите: „Обичам те. Искам да бъдеш моя жена“.

Елена рухва на финала, когато става ясно, че е пренебрегната заради Валерия.

„Валерия триумфира на финала и вече може да сбъдне заветната си мечта да е на корица на списание със своя любим, желание, което самата тя заяви пред влюбената Елена в един от предишните епизоди.

Ново двайсе! Кой печели „Ергенът“? ...Валерия!Това като че ли е закономерен край на романтичното риалити. Самата Валерия през цялото време показва завидна увереност и категоричност, че никой друг освен нея не е достоен за победител. Не така стоят нещата при Елена. Тя се люшка между различните си емоционални състояния – като получи целувка от пианиста, е на върха, а когато той не й обръща внимание, бързо се срива. Финалът на „Ергенът“ е и най-прекрасният подарък за рождения ден на Валерия, която на 25 май става на 25“, пише „Филтър“..

Изданието твърди, че информацията е съвсем сигурна.
Авторът Антон Стефанов публикува снимка от страницата с новината във вестника във Фейсбук.
Отдолу се появи коментар:

Интересна новина. Очаквана, предполагаема… Има доста спекулации за победата на Елена, обаче. Почетете в Бг мама, там има такива разкрития, ум да ви зайде. Хванали са роднини на Елена и Евгени да си пишат сладки коментари за предаването, в техни фейсбук публикации. Има и други следи, много достоверни. Така че, чакаме финалът. Може и да има някакъв туист😉 Лично аз смятам, че Валерия и Евгени си подхождат и някак се отразяват един в друг. По погледите им ще я познаете… Любовта!©

Anton Stefanov написа в отговор:
Desislava Indzheva има една съществена разлика. Аз не съм квартална клюкарка от бг мама, а журналист. Написал съм тази информация и съм си сложил името. Това трябва да говори достатъчно

5/5 - (2 оценки)

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност