07 / 22 / 2024
Новини Dolce vita Иван и Андрей хапят, Милошев и Любо Нейков се изживяват като романтични гангстери

Иван и Андрей хапят, Милошев и Любо Нейков се изживяват като романтични гангстери

0 коментари
Иван и Андрей хапят, Милошев и Любо Нейков се изживяват като романтични гангстери

Слави Трифонов ги нарече „опосуми“ и това прякорче им лепна идеално.  Смятат

Иван и Андрей-новото поколение в тв бизнеса

Те наистина са съвсем различни от досега описаните, истински пакостливи Макс и Мориц, самозапалили се като бенгалски огън на телевизионния небосклон на родината. Е, поне така изглежда. У нас стават твърде малко случайни неща.

Иван Христов и Андрей Арнаудов илюстрират ярко разликата между новото поколение в бизнеса и „динозаврите”. Ходят спретнати, рядко с тъмни очила, въртят бизнес, но са по-луди от всички изброени по рано, даже взети заедно. За тях може да се каже, че са си разбойници по душа, а не само на външен вид, както демонстрират батковците. Техните „весели подвизи” са всеизвестни. Дали Иван ще се блъсне с автомобила си пиян в боклукчийски камион, дали с Андрей ще направи шумен скандал, или се обадят в 4 часа през нощта на певеца Васил Найденов, за да му изпълнят „По първи петли…”

За сватбите и разводите им не говорим. Те дори хапят. Хапят красиви жени….  И това не е майтап.

Дългогодишната им асистентка в „Сблъсък”, а после автор на рубрика в „Станция нова” Мария Велчева може да го потвърди.  Тя  ни го е разказвала в интерню.  Мария била ухапана преди време от очилатия водещ  Андрей на една репетиция. Уж се шегувал нещо…. Той забил зъби в бедрото на Мария и отпечатал там перфектната си захапка. „Казах, че ме боли, но той реши, че се шегувам. Отидох в „Пирогов“, лекарите ме попитаха дали ме е ухапало куче, от каква порода. Отговорих, че е куче на два крака и с очила“, признава със смях Мария. Но тогава хич не й било смешно.  А за похватите им в бизнеса… За това ще говорим друг път.

Двамата съдружници в „Дрийм тийм” Eвтим Милошев и Любо Нейков , които неочаквано за мнозина създадоха такива успешни продукти като сериала „Столичани в повече”, шоуто „Комиците”,  „Сървайвър”,  филмите  „Дървото на живота“, „Дяволското гърло“  и т.н. са с различен външен вид от останалите си колеги. Спор няма, че те не ходят като разбойнически главатари, за разлика от Слави и Маги.

За Евтим Милошев даже може да се каже, че е направо небрежно елегантен, а и Любо не се явява на улицата по анцунг.
Във всичко останало обаче наподобяват поразително бившия си дългогодишен шеф Слави – черните очила,  гангстерски романтичен шик.

Най-вероятно са започнали подсъзнателно, стремейки се да се еманципират като мастити продуценти с размах. Пак стигаме до забележима отвсякъде личност на Трифонов, но какво да се прави, като той се води алфата и омегата на този бизнес у нас, а повечето от останалите са се учили при него. Видяхте докъде стигна, до политиката.
Евтим Милошев приема с абсолютно същото високомерие като Слави идеята да говори за личния си живот и отказва всякакви коментари по темата, освен ако не му се наложи да направи реклама на някой от продуктите си. Като Трифонов той се смята за човек, който има правото да остане извън обектива на общественото внимание, негов повелител, а не персонаж от сцената.
Рядко ще видите Любо Нейков на обществено място без черни очила. И тук приликата с престъпен бос е поразителна.

При него има една характерна особеност, много често при разговор с непознат досега човек, той започва да го имитира докато заприлича на него, но това вече е актьорски трик, така събира материал за пародийните си образи.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising