07 / 22 / 2024
Новини Dolce vita Елизабет Кравец ще гушка Hyper Kong в риалити на Филипините

Елизабет Кравец ще гушка Hyper Kong в риалити на Филипините

от infomax
0 коментари
Елизабет Кравец ще гушка Hyper Kong в риалити на Филипините

Елизабет Кравец, една от най-обсъжданите фигури в българския шоубизнес напоследък,  се отправи на ново приключение в популярното риалити шоу „Островът на 100-те гривни“, което се провежда на Филипините. Попопулярният  инфлуенсър Атанас Пелтеков – Hyper Kong , койте е нейно гадже в момента, също влиза. Ще е весело.

Там ще е и Валери Григоров, гаджето на холивудската ни звезда Мария Бакалова.

Елизабет Кравец ще гушка Hyper Kong в риалити на ФилипинитеВъпреки че точните условия на предстоящото участие все още не са разкрити, феновете на шоуто и на самата Елизабет са в трепетно очакване да видят как тя ще се справи с предизвикателствата, които я очакват.
Елизабет Кравец е позната на широката публика не само като успешен инфлуенсър и модел, но и като победителка в конкурса „Мис България“, чиято корона бе отнета наскоро при противоречиви обстоятелства. Това решение на организаторите на „Мис България“ предизвика

буря от критики

и разочарование сред феновете на Елизабет, както и сред широката общественост.

Мнозина смятат, че отнемането на титлата е било несправедливо и  безочливо, а също, че организаторите са пропуснали златна възможност да популяризират конкурса чрез една от най-забележителните му участнички.

Организаторите на „Мис България“ претърпяха сериозна критика заради своето решение, но на тях винаги им е малко.Елизабет Кравиц

Вместо да подкрепят и насърчават младите таланти, те избраха да се откажат

на инат

от една от най-харизматичните си и красиви победителки, като по този начин пропуснаха възможността да подобрят имиджа на конкурса. Който не е Рио де Жанейро, ако ни разбилате.

Елизабет Кравец можеше да бъде идеалният посланик на конкурса, привличайки повече внимание и подкрепа от страна на обществеността.

Предстоящото участие на Елизабет Кравец в „Острова “ е събитие, което несъмнено ще привлече голям интерес.  За разлика от организаторите на „Мис България“, които пропуснаха шанса да си направят реклама чрез нея, продуцентите на „шоуто“ могат да бъдат сигурни, че са направили правилния избор, като я поканиха да участва .

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising