06 / 16 / 2024
Новини Свят Доналд Тръмп: Украйна може да бъде унищожена, докато стана президент

Доналд Тръмп: Украйна може да бъде унищожена, докато стана президент

от infomax
0 коментари
Тръмп

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю пред Fox News, че Украйна може да бъде унищожена в рамките на година и половина, ако конфликтът не бъде разрешен, пише „Фокус“.

Тръмп предположи, че украинската криза „може да не бъде разрешена преди изборите“ на президент на САЩ през 2024 г., а политиката на администрацията на настоящия американски лидер Джо Байдън заплашва с

„трета световна война“

„Ако не бъде решен, мога да го направя в рамките на 24 часа с участието на [украинския президент Володимир] Зеленски и [руския президент Владимир] Путин. Това биха били много прости преговори, но няма да разкривам същността им, защото няма да мога да се възползвам от тези преговори, те няма да проработят“, заяви той.

„Преди това още година и половина, много дълго време. Не мога да си представя какво може да се случи през това време“, продължи републиканецът. „Изводът е, че войната трябва да спре, защото Украйна се унищожава“, подчерта Тръмп, на което водещият отбеляза, че

„нищо няма да остане“

от страната.

Тръмп многократно е заявявал, че президентът на САЩ Джо Байдън с политиката си към Украйна може да тласка човечеството към трета световна война. Тръмп твърди, че ако спечели президентските избори в САЩ, може да осигури уреждане на ситуацията в Украйна за един ден, но така и не уточни как точно възнамерява да постигне това.

Следващите президентски избори в САЩ са насрочени за ноември 2024 г. Тръмп обяви през ноември 2022 г., че се включва в битката за най-високия държавен пост в страната. Сегашният американски лидер Джо Байдън даде да се разбере, че разчита на преизбиране.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising