04 / 17 / 2024
Новини България Част-1! Димитър Недков: Илия Павлов е жив….в съзнанието на много хора

Част-1! Димитър Недков: Илия Павлов е жив….в съзнанието на много хора

0 коментари
Част-1! Димитър Недков: Илия Павлов е жив....в съзнанието на много хора

Димитър Недков е високопоставен, масон,  автор на нашумялата трилогия „Знакът на българина”, която стана и сериал . Той бе негов, режисьор, сценарист и продуцент с компанията си. Предлагаме ви откъс от едно интервю на Светослав Пинтев с него, правено по време на снимките,  за „Седмичен Труд“, което все още е актуално.

В книгите се появява и един човек, когото всички мислят за мъртъв, но той е повече жив от мнозина. Зад този герой е лесно различима фигурата на Илия Павлов.

С него Димитър Недков, който е известен в обществото и като високопоставен масон, е работил дълги години. Именно той въвежда магната в света на братството. Димитър Недков е бил говорител на „Мултигруп” и съветник на Илия Павлов до убийството му, на което става свидетел.
Заемал е длъжността Велик оратор на Великата ложа. Съучредител е на Върховния съвет на 33-ата, последна степен на стария и приет у нас шотландски ритуал на масонството. Член е на Международната академия на илюминатите в Рим.
Автор е и на книгата „Заплахата Дан Браун”.

Г-н Недков, били сте дълги години рамо до рамо с Илия Павлов, в книгите си намеквате, че той е жив, че това, което знаем около него не е точно такова, каквото го знаем. Казано от вас, това може да роди слухове, че той наистина е жив… Той беше и масон…
– Да, той беше масон и това помогна за личното му развитие, промени го към по –добро, накара го да помъдрее. Наистина бяхме заедно в последния му ден, така се случи , че имахме работа, но това е нещо ужасно, за което предпочитам да не говоря. Съдба, както казват руснаците…. В книгите си съм развил персонажи, за които, читателите твърдят, че разпознават определени прототипи….

– За него се говори, че е качвал и свалял правителства,, че е довел Царя. Оживяването на такъв човек е нормално да смущава много хора… В книгите ви е доста е разпознаваем?

– Може и така да е, което е още една доказателство в какво концентрираме вниманието си. Аз не твърдя дали Илия Павлов е жив или не е жив.  Твърдя, че спомен за Илия Павлов е жив в съзнанието на много хора. За по-голямата част от тях това е доста неприятен спомен. В това число политици, всякакви. Много хора се радват, че Илия Павлов не е жив. Колкото до това, че издигал и свалял правителства, това е една нереалистична метафора в сферата на световната конспирация, никой не може да сваля и да качва правителства.. Да, Илия Павлов е участвал в икономическия, политически живот, опитвайки се да живее, работи, да преследва целите си, както всеки един човек… По свой си начин. Правителствата се вдигат и качват от нас избирателите, като пускаме бюлетините, тогава ние си качваме доброволно правителство. Като излезем на площада и викаме:”У-уу”, ние си сваляме правителството. . Илия Павлов осъзна нещо, много важно, както са го осъзнавали много хора с положение. Това е принцип: „И най-силната, най-могъщата корпорация е 100 пъти по слаба от най-слабата държава. Така, че можем метафорично да кажем: „Да, Илия Павлов е жив в спомените на много хора”. За някои от тях това е мъка, за други е удовлетворение, че са се докоснали до този човек , имали са взаимоотношения с него. За всеки е различно. Не разбирам защо трябва да митологизираме такъв тип хора. Вероятно, защото той беше един от онези, които излизаха и казваха ясно и точно: „Аз искам това и това”. Не се притесняваше да го каже. Сигурно има доста по-злокобни, зловещи личности, които са имали много по фатално влияние върху държавата, а на някои дори не им се знаят имената.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising