09 / 20 / 2024
Новини Свят Руските бизнесмени вече градят бизнес стратегии с карти Таро

Руските бизнесмени вече градят бизнес стратегии с карти Таро

от infomax
0 коментари
2024 г.

След като чуждестранните консултанти спряха да работят в Руската федерация, руските бизнесмени се насочиха към прогнозиране на бизнес стратегията си с помощта на карти Таро. Това съобщава The Moscow Times.

Подходите към бизнес планирането в Руската федерация може да се променят драстично, след като чуждестранни специалисти напуснаха страната.

„Руските предприемачи прибягнапа до езотерика и оформяне на бъдещи проекти чрез карти Таро, според изследователския отдел на Bitrix24. Предприемачите са доволни  и всеки седми (14%) използва услугите“, пише изданието.

Отбелязва се, че 95% от анкетираните бизнесмени са казали, че са

доволни от прогнозите,

а приблизително 92% от бизнесмените обещават да кандидатстват отново за прогнози за карти. Предполага се, че езотериката има големи перспективи в бизнеса – 11% от клиентите обещават да поръчат прогнози с  карти Таро в близко бъдеще. Въпреки че мнозина се оплакаха, че намирането на „наистина работещ“ специалист по Таро е трудно поради липсата на научна база.

„Вероятно карттите Таро запълват нишата на чуждестранните консултанти, които напуснаха Русия. PwC, KPMG, Deloitte и E&Y – също напуснаха и се преместиха „Почти всички тези компании прехвърлиха останалия бизнес на местно управление под нови марки“, се казва в публикацията.

Търговската ситуация в Руската федерация

Напомняме, че наскоро стана известно, че домакински уреди от известни марки, по-специално Bosch, Delonghi и Philips, произведени за украинския пазар, се продават на руските пазари. Според руски медии няколко магазина, включително M.Video-Eldorado и в интернет сайтове, продават съдомиялна машина Bosch, която се доставя с придружаваща документация и инструкции на украински. Една от платформите се свърза с M.Video-Eldorado с молба да коментират ситуацията.

Те заявиха, че „оборудването на Bosch, представено в мрежата на групата, е произведено в Турция, има сертификати за качество и годишна гаранция и е напълно съвместимо с руското законодателство“. В същото време от търговската мрежа твърдят, че през територията на Украйна не са преминавали стоки. Други платформи за търговия не коментираха „украинската следа“ на съдомиялната машина. В същото време, според изявлението на Bosch, компанията не изнася домакински уреди и компоненти за Руската федерация, а заводите на компанията в страната-агресор са затворени.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising