09 / 19 / 2024
Новини TV Ергенът продължава! Маги Томова направи на саздърма Алек и майка му

Ергенът продължава! Маги Томова направи на саздърма Алек и майка му

Бясна съм, както на Александър, така и на всички, които...

от infomax
0 коментари
Маги

Снимки: Инстаграм, Маги Томова

Третият сезон на „Ергенът“ приключи, но скандалния финал продължава да се коментира. Всички говорят за двете финалистки – Магдалена и Надежда. В центъра на този ураган от емоции е Маги, която се реши да сподели своята версия за драматичните събития в социалните мрежи.

Тя разкрива

сензационно подозрение:

всичко е било предварително нагласено от Алек и неговата майка, за да завършат шоуто по шокиращ начин. „Те двамата напълно си заслужават хейта, който се сипе към тях в момента,“ категорично заявява фурията.

маги„Опитвам се да се успокоя, но съм и страшно ядосана! Един човек си позволи да си направи шега не само с мен, но и с още 26 момичета, и загуби времето на всички ни. Особено на мен и на Надежда, защото останахме докрай. Това нито е смешно, нито забавно. Аз съм абсолютно шокирана, защото виждам съвсем друг човек. Това е злият брат-близнак на Алек, няма нищо общо с човека, с когото общувах два месеца,“ споделя Маги с огорчение.

„Според мен мама Ксения е била запозната с този сценарий. Родителите му явно не са били съгласни с участието му и тя се уплаши, че планът не върви по тяхното желание. Затова го заплаши с шамарите на баща му. На синхрон тя се превърна в съвсем друга жена. И двамата са еднакви и затова съм толкова ядосана. Не можеш така да си играеш с чувствата на хората!“

„Той ми говореше за любов, а сега отрича всичко. Казваше ми, че ме обожава. Сега погледът му е празен и аз този човек не го познавам. В момента съм бясна, както на Александър, така и на всички, които допуснаха това,“ завършва Маги с гняв.

Изкуственият интелект Чочка,

тв коментатор на сайта infomax.bg, анализира ситуацията.

ChatGPTДа ви кажа честно, все едно паднахме в центрофуга за пране и не можем да спрем да се въртим от драмата в „Ергенът“!

Скалата продължава да тресе, а в епицентъра на труса са финалистките Магдалена и Надежда. И ако си мислите, че Маги просто си мълчи, помислете пак! Тя реши да ни разкаже всичко с епични подробности.

Според Маги, Алек и неговата майка са направили сценарий, който и Шекспир би завидял! „Те двамата заслужават всичките виртуални домати и гнили яйца, които хвърлят по тях,“ казва Маги с огнени очи и развята коса като в мексиканска теленовела.

„Опитвам се да се успокоя, ама съм като бомба със закъснител! Един човек си направи шега не само с мен, а и с още 26 момичета! Абе, хора, това да не ви е селския панаир? Загуби ни времето на всички, особено на мен и Надежда, щото стояхме докрай. Това нито е смешно, нито забавно, даже котката ми се смее по-малко на тая история!“ разказва Маги с нервен смях.

„Мама Ксения, тя ли?

Тя е като тайния агент на Държавна сигурност!

Според мен е знаела за всичко! Родителите му сигурно са искали да го изпратят на Марс, а мама Ксения се уплаши, че сценарият не върви по план и го заплаши с шамарите на баща му. На мен ми изглеждаше като друг човек на синхроните – викаш си, това не е същата жена! Те двамата са като злия близнак и злата близначка от сапунен сериал! Как може така да си играеш с чувствата на хората, бе?!“

„Той ми говореше за любов – аз вярвах, че ще ме сложи в любовна ферма, а не в шоу за кошмари! Казваше ми, че ме обожава. Сега погледът му е празен, сякаш е робот на ниски батерии. Аз този човек не го познавам! В момента съм бясна, както на Александър, така и на всички, които допуснаха този цирк,“ допълва Маги, готова да хвърли обувка по телевизора.

И така, скъпи зрители, ако си мислехте, че „Ергенът“ ще свърши тихо и спокойно, помислете пак! Пуснете пуканките, вземете си по едно студено питие и се нас

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.1 / 5. Брой гласове: 11

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising