10 / 5 / 2024
Новини Свят Жив ли е Пригожин?_ВИДЕО

Жив ли е Пригожин?_ВИДЕО

от infomax
0 коментари
Пригожин

Наемници от руската частна компания ЧВК „Вагнер“ публикуваха видео в своя канал, в което намекнаха, че Евгений Пригожин, „готвачът на Путин“ и шеф на частната компания, е жив.

Видеото е заснето в Африка на границата между Чад и Централноафриканската република – близо до контролно-пропускателния пункт в град Мойен-Сидо. В доклада се казва, че границата между двете африкански държави е била затворена за повече от 10 години. И сега тя е открита благодарение на ЧВК „Вагнер“, чиито бойци ще си сътрудничат с представители на Чад и Централноафриканската република в областта на „трансграничната сигурност за противодействие на бандитските формирования в целия регион“.

Водещият на Канал 24 Владислав Новиков заедно с руския правозащитник Володимир Осечкин @MrGulagunet обсъдиха тази новина. Те коментираха и „чистките“ и арестите сред генералите от руската армия и предположиха какво се опитва да постигне кремълският диктатор Путин.

ВИДЕО

В Кремъл текат чистки. Този път уважаваният генерал  Попов, един от малкото, които умеят да воюват,  беше арестуван.

С тези темпове Путин скоро ще остане без генерали. Така че е възможно отмъщението на Пригожин да застигне режима. Ще има ли бунт в руската армия и как самият вагнерианец издаде присъдата – журналистът Глеб Пяних и нелегалният разузнавач Сергей Жирнов обсъждат в канала @utrofevralia.

ВИДЕО

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising