06 / 8 / 2023
Новини Свят Сторми Даниълс проговори: Доналд Тръмп вече не е недосегаем

Сторми Даниълс проговори: Доналд Тръмп вече не е недосегаем

Според порнозвездата, първия път са я наричали „златотърсачка“, „уличница“, „курва“, „лъжкиня“ . А сега реакцията е само „ще те убия“.

от infomax
0 коментари
Сторми Даниълс проговори: Доналд Тръмп вече не е недосегаем

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп „вече не е недосегаем“, заяви късно снощи порнозвездата Сторми Даниълс в първото си интервю от както на Тръмп бяха повдигнати обвинения в Манхатън, предаде ДПА.

Даниълс посочва, че й е направило впечатление, че хората реагират по различен начин сега при повдигането на обвинения срещу Тръмп, в сравнение с реакцията им при първите съобщения за сексуалната й среща с Тръмп преди години.

Според порнозвездата, първия път са я наричали „златотърсачка“, „уличница“, „курва“, „лъжкиня“ и какво ли още не. А сега реакцията е най-общо „ще те убия“.

Даниълс е в центъра на делото срещу Тръмп във връзка с парите, които са й били платени, за да си мълчи за връзката си с кандидат-президента по време на кампанията през 2016 г.

Даниълс говори пред британския вестник „Таймс ъв Ландън“ и разказва, че когато разбрала за повдигането на обвинения срещу Тръмп, била на езда с коня си, който се казва Изкупление и в това има нещо иронично и забавно. Тя казва още, че вложила част от платените й 130 000 долара за закупуване на ремарке за превоз на коне.

Даниълс заявява, че не се бои да се изправи срещу Тръмп в съда, защото го е виждала гол и няма начин той да изглежда по-плашещо, когато е с дрехи. Актрисата обаче признава, че усеща сериозността на ситуацията и потенциалната опасност.

Какъвто и да е изходът, той ще предизвика насилие и ще има наранявания и смърт, предрича Даниълс.

 

Оценете тази статия

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност