05 / 28 / 2023
Новини България Силвия Великова: Или страхът е голям, или положението в прокуратурата вече е неспасяемо, но се пре-престараха

Силвия Великова: Или страхът е голям, или положението в прокуратурата вече е неспасяемо, но се пре-престараха

от infomax
0 коментари
Силвия Великова: Или страхът е голям, или положението в прокуратурата вече е неспасяемо, но се пре-престараха

Силвия Великова,журналист. Фейсбук

Всичко е ОК, добре, че смених колите в последния момент. Иначе …добре, че не убиха някой човек! За децата се притеснявам, много се изплашиха“- това заявява на 1 май за Епицентър главният прокурор Иван Гешев.

Взривът е бил ужасяващ,

продължава той и подчертава, че ако не е бил сменил колите, е щял да загине.
Ако това е точен цитат/ в което няма причини да се съмняваме, защото Гешев често ползва тази трибуна/, вчера Демерджиев е опровергавал самия главен прокурор. Защото всичко, което след това излезе от най-близките му подчинени и което трябваше да поддържа тезата за „по случайност не завършил със смърт удар по държавността“, беше

ехо от Гешев

За говорителите му оставаше , според длъжностната характеристика и възможностите им, да  застанат пред публиката с подробностите. Явно или страхът е голям, или положението в прокуратурата вече е неспасяемо, но доста се пре-престараха.
Сега остава да видим кога или може би – дали, иначе кълнящият се в безстрашие „само административен ръководител“ на държавното обвинение, ще започне да отговаря…. но на въпроси.

Оценете тази статия

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност