07 / 13 / 2024
Новини Мнение Съпругата и кучето на Лео Меси: Спрете с фойерверките и пиратките

Съпругата и кучето на Лео Меси: Спрете с фойерверките и пиратките

Да напомним на всички, че експлозията на пиратки ужасява кучетата и може да има трагични резултати, пише Антонела

0 коментари
Съпругата и кучето на Лео Меси: Спрете с фойерверките и пиратките

Съпругата на футболиста-легенда Лионел Меси отправи горещ призив в социалните мрежи, а на снимката е заедно с кучето им Хълк. Посланието е озаглавено:  „Ето защо не трябва да се пускат фойерверки и пиратки“.

Чудите ли се? Ясно е като бял ден.

След победата на Световното първенство по футбол в Катар популярността на капитана на Аржентина Лионел Меси скочи до небесата, но не по- малка е тази на съпругата му Антонела Рокуцо.

Г-жа Меси, която като мъжа сиима италиански произход, е решила да го използва това, за  да прави добро, пише  Николо Локатели във вестник La Stampa.

Италианците обичат да подсещат, когато световните звезди са с корени от Ботуша, няма лошо. И ние така правим.

В Instagram жената на Лео Меси публикува емоционален текст, за да прикани хората да се въздържат от фойерверки  и пиратки през тези празнични дни.

На снимката виждаме готиния Хълк, кучето, което Антонела подари на Лео Меси през 2016 г. Това не е някоя болонка, тежи колкото стопанина си, че и доста повече…Съпругата и кучето на Лео Меси: Спрете с фойерверките и пиратките

Хълк е огромно куче от Бордо, обичано от футболиста, децата му и неговите фенове, но то не успя да последва семейството си в Катар поради здравословни проблеми. Според уверенията на съпругата на капитана на Аржентина домашният любимец изглежда вече се възстановява.

Под фотото на Хълк Антонела е вмъкнала надпис „снимка на причината да не използваме пиротехника“. Начин да напомним на всички, че експлозията на пиратки ужасява кучетата и може да има трагични резултати.

Антонела Рокуцо има повече от тридесет милиона последователи в Instagram (Меси има над четиристотин и десет). Историята е публикувана на 24 декември, вечерта на Бъдни вечер.

Ще ни бъде полезна с оглед настъпването на Нова година, но и в тези дни: всъщност аржентинците още не са празнували триумфа си на Световното първенство.

Съпругата и кучето на Лео Меси: Спрете с фойерверките и пиратките

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising