04 / 16 / 2024
Новини Свят „Пазители на галактиката vol. 3“ с гласа на Мария Бакалова е начело на бокс-офис класацията в Северна Америка

„Пазители на галактиката vol. 3“ с гласа на Мария Бакалова е начело на бокс-офис класацията в Северна Америка

от infomax
0 коментари
"Пазители на галактиката vol. 3" с гласа на Мария Бакалова е начело на бокс-офис класацията в Северна Америка

Във втория си уикенд „Пазители на галактиката vol. 3“ добави 60,5 милиона щатски долари към приходите си в киносалоните в Северна Америка, с

Няколко нови филма излязоха на голям екран в САЩ през изминалия уикенд – от безгрижното пътуване до Италия на Джейн Фонда, Кандис Бъргън, Даян Кийтън и Мери Стийнбърджън до трилър с Бен Афлек.

Двете водещи позиции в бокс-офис класацията обаче отново бяха заети от Марвел и Марио, съобщи Асошиейтед прес.

Във втория си уикенд

„Пазители на галактиката vol. 3“ добави 60,5 милиона щатски долари

към приходите си в киносалоните в Северна Америка, сочат данни на студиото от неделя. Това бележи 49 на сто спад в сравнение с първия уикенд, което се случва рядко на супергеройски филми, регистриращи обичайно спадове в интереса от 60 на сто и повече. Това е най-малкият спад за Марвел от началото на пандемията. Добавяйки 91,9 милиона долара приходи от световния пазар, „Пазители на галактиката vol. 3“ вече има 528,8 милиона щатски долара от продажби на билети по света.

На второ място е „Супер Марио Bros: Филмът“ с приходи от 13 милиона долара

в шестия си уикенд по кината, с което регистрира почти 536 милиона долара на северноамериканския пазар. Семействата с малки деца почти нямат друг избор по кината, откакто Марио излезе отново на екран, прожекциите се посещават повторно и така филмът продължава да доминира в бокс-офис класацията. Глобалните приходи са 1,2 милиарда щатски долара.

„Книга за възрастни: Глава втора“ се представя добре в класацията с приходи от 6,5 милиона долара от 3508 киносалона. Продължението, което излезе в уикенда на Деня на майката, събира отново актьорския състав с режисьора Бил Холдърман и неговата съсценаристка Ерин Симс. Екипът се надява на ръст в интереса след дебюта на продукцията за 20 милиона долара. По-възрастната аудитория обичайно не бърза към киносалоните за първите прожекции. Първият филм набра 13,5 милиона долара приходи в първия си уикенд през 2018 г. и достигна до 104 милиона долара приходи.

Екшън трилърът „Хипнотик“ на Робърт Родригес

е продукция за 65 милиона долара, която излезе на екран с критични оценки (32% на сайта Ротън томатоус) и ограничен маркетинг от дистрибутора Кетчъп ентъртейнмънт и набра 2,4 милиона долара от продажби на билети в 2 118 киносалона. Така филмът заема шесто място в класацията.
Преди него на четвърта позиция е „Злите мъртви: Пробуждане“ с 3,7 милиона долара приходи и „Там ли си, Боже? Аз съм, Маргарет“ с 2,5 милиона долара.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising