04 / 17 / 2024
Новини България Николета Лозанова пие капучино с 24-каратово злато в Бурдж ал Араб, златни пръски хвърчат

Николета Лозанова пие капучино с 24-каратово злато в Бурдж ал Араб, златни пръски хвърчат

0 коментари
Николета Лозанова пие капучино с 24-каратово злато в Бурдж ал Араб, златни пръски хвърчат

Николета Лозанова пие капучино с 24-каратово злато в Бурдж ал Араб, пие сладураната Ultimate Gold Cappuccino, та златни пръски хвърчат, образно казано. Тази епохална новина разтърси бесмъртните ни души, честно. Човек за едното капучино с 24-каратово злато живей, дето викаше Рачко Пръдлето. Или нещо подобно.

Николета Лозанова пие капучино с 24-каратово злато в Бурдж ал Араб, златни пръски хвърчатПлеймейтката Николета Лозанова и футболистът Ники Михайлов се отдадоха на горещи страсти на тропическия остров Бали , след като правиха същото в луксозен комплекс на Сейшелските острови, твърди всекидневник.
Други колеги ни зарадваха с новината-трепач:

„Разголената Николета яхна слон на Бали“

Николета Лозанова пие капучино с 24-каратово злато в Бурдж ал Араб, златни пръски хвърчатНо и най-хубавите почивки и слонове свършват.
„Най-накрая се завърнах. Обичам Бали винаги, когато вали“, написа Николета Лозанова към публикацията си от новата екзотична дестинация.
Ала за Николета почивката не свършва, животът е безкраен празник.
Следващата спирка на семейството бе Дубай, където определено не пестят средства и се наслаждават на лукса. Лозанова публикува снимка в социалните мрежи, на която се вижда, че плеймейтката се наслаждава на кафе със злато, разчувства ни „Телеграф“.Николета Лозанова пие капучино с 24-каратово злато в Бурдж ал Араб, златни пръски хвърчат

Мястото, на което се предлага е може би най-популярният хотел в света – Бурдж ал Араб, място с много върхови постижения – в момента най-високата сграда в света, супер луксозен и скъп, пише изданието.
Поредната изненада за платежоспособните гости на хотела е капучино с 24-каратово злато – „Ultimate Gold Cappuccino“.
Да светнем „Телеграф“, че Ники Михайлов, който се явява и вратар на „ Левски “, между другото, замина на месечен лагер с отбора в Дубай.
За да е близо до него плеймейтката била отлетяла за емирството, за да се възползва от двата свободни дни, които играчите получиха от треньора Станимир Стоилов  след края на първата част от подготовката.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising