06 / 21 / 2024
Новини България Николай Денков: Проблемът на президента е ясен – не ми е ментор! Нямам и други ментори

Николай Денков: Проблемът на президента е ясен – не ми е ментор! Нямам и други ментори

от infomax
0 коментари
Николай Денков: Проблемът на президента е ясен - не ми е ментор! Нямам и други ментори

Аз нямам ментори, така че може би това е проблемът на президента, че и той не ми е ментор и няма други ментори и не искам повече да коментирам чужди думи.  Така министър- председателят академик Николай Денков отговори от Приморско на заяждането на президента Румен Радев и думите му, че сближаване с кабинета може да има, когато премиерът се абстрахира от менторите си.

„Институциите трябва да работят според това, което е заложено в Конституцията и законите. Този, който излиза от рамките е президентът“, каза още премиерът.

„Отваряме нова програма със сто милиона лева за ремонт на общежития, така че ако трябва да се приготвят проекти, казах им да говорят с техните ръководства, така че средства има, трябва организация. Отделяме и дванадесет милиона лева за ограждане и облагородяване на три студентски кампуса в студентски град. Увеличаваме и средствата за наградите, които получават най-добрите студенти“,  каза  още акад. Николай Денков.

Министър-председателят акад. Николай Денков ще участва в награждаването на участниците в ултра крос триатлона „Лъвско сърце“ в Приморско, съобщиха от правителствената информационна служба. Премиерът ще връчи купите на победителите в ултра крос триатлона в категории мъже и жени.

Състезателната част на триатлона „Лъвско сърце“ бе в събота – 2 септември. Участниците преплуваха 3 км в открито море, минаха 116 км в планинско колоездене и 21 км – в бягане в пресечен терен, се посочва на сайта на събитието.

 

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising