02 / 26 / 2024
Новини България „Не е за телефон“ с Христо Шопов ще има премиера на софийска сцена

„Не е за телефон“ с Христо Шопов ще има премиера на софийска сцена

от infomax
0 коментари
„Не е за телефон" с Христо Шопов ще има премиера на софийска сцена

„Не е за телефон“ с Христо Шопов ще има премиера на софийска сцена тази вечер, съобщават от арт център „Сити марк“ – домакин на събитието.

„Не е за телефон" с Христо Шопов ще има премиера на софийска сценаАвтори на комедията са Елин Рахнев и Лиза Шопова, която е и режисьор, и сестра на Христо Шопов. Сценографията е на Анелия Райкова, а звукът и музиката – на LP Studio.

В моноспектакъла звучат гласовете на артисти от Драматично-куклен театър „Иван Димов“ – Иванка Шекерова, Николета Малчева, Димитър Атанасов, Лиза Шопова и Стелиян Николов.

„Не е за телефон“ е първият моноспектакъл на Христо Шопов, известен на поколения българи с филмите „Вчера“, „Маргарит и Маргарита“, „Дървото на живота“, „Страстите Христови“.

„Комедията показва харизматичния актьор в една доста по-различна светлина. Зрителите ще се насладят на една лека, приятна и забавна история, поднесена с чар и финес. А краят ще изненада всички“, разказват от екипа на представлението.

СЮЖЕТЪТ

Случвало се е на всеки от нас – говорим с някого по телефона и изведнъж, когато зачекнем дадена тема, тонът на гласа на човека отсреща се променя драстично, заявявайки, че „не е за телефона“. Ние започваме да се чудим – дали човекът се притеснява, че някой го подслушва, или че по-успешно би ни обяснил казуса на живо и въобще за какво става въпрос.

„Изключително иронично намигване към публиката е фактът, че спектакълът се нарича „Не е за телефон“, а актьорът на сцената Христо Шопов прекарва час и 15 минути именно в това – в разговори по телефона.

Персонажът на Шопов е модерен, привиден супермен, който може да осигури всичко, от което някой се нуждае. Животът му е на лизинг, а съдбата е готова всеки момент да му покаже кой е истинският шеф, но той продължава да вярва повече в себе си, отколкото в каквото и да е било друго.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност