06 / 5 / 2023
Новини България „Не е за телефон“ с Христо Шопов ще има премиера на софийска сцена

„Не е за телефон“ с Христо Шопов ще има премиера на софийска сцена

от infomax
0 коментари
„Не е за телефон" с Христо Шопов ще има премиера на софийска сцена

„Не е за телефон“ с Христо Шопов ще има премиера на софийска сцена тази вечер, съобщават от арт център „Сити марк“ – домакин на събитието.

„Не е за телефон" с Христо Шопов ще има премиера на софийска сценаАвтори на комедията са Елин Рахнев и Лиза Шопова, която е и режисьор, и сестра на Христо Шопов. Сценографията е на Анелия Райкова, а звукът и музиката – на LP Studio.

В моноспектакъла звучат гласовете на артисти от Драматично-куклен театър „Иван Димов“ – Иванка Шекерова, Николета Малчева, Димитър Атанасов, Лиза Шопова и Стелиян Николов.

„Не е за телефон“ е първият моноспектакъл на Христо Шопов, известен на поколения българи с филмите „Вчера“, „Маргарит и Маргарита“, „Дървото на живота“, „Страстите Христови“.

„Комедията показва харизматичния актьор в една доста по-различна светлина. Зрителите ще се насладят на една лека, приятна и забавна история, поднесена с чар и финес. А краят ще изненада всички“, разказват от екипа на представлението.

СЮЖЕТЪТ

Случвало се е на всеки от нас – говорим с някого по телефона и изведнъж, когато зачекнем дадена тема, тонът на гласа на човека отсреща се променя драстично, заявявайки, че „не е за телефона“. Ние започваме да се чудим – дали човекът се притеснява, че някой го подслушва, или че по-успешно би ни обяснил казуса на живо и въобще за какво става въпрос.

„Изключително иронично намигване към публиката е фактът, че спектакълът се нарича „Не е за телефон“, а актьорът на сцената Христо Шопов прекарва час и 15 минути именно в това – в разговори по телефона.

Персонажът на Шопов е модерен, привиден супермен, който може да осигури всичко, от което някой се нуждае. Животът му е на лизинг, а съдбата е готова всеки момент да му покаже кой е истинският шеф, но той продължава да вярва повече в себе си, отколкото в каквото и да е било друго.

Оценете тази статия

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност